Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1182: Zaza

Bölüm Nasıldı?

• Beklentimin üstünde

Kullanılan: 14 17.7%
  • Beklediğim gibi

Kullanılan: 18 22.8%
  • Beklentimin altında

Kullanılan: 13 16.5%
  • Okumuş olmak için okudum

Kullanılan: 22 27.8%
  • Rezalet

Kullanılan: 12 15.2%

• Kullanılan toplam oy
    79
Bu sayıdan sonra kral hakisinin daha doğrusu kral hakili saldırıların önemi daha da artacak. Zoro'nun ve varsa da Sanji'nin artık bu güce ulaşıp kullanması ve ustalaşması gerekiyor gibi duruyor. Çünkü bu önümüze çıkan rakipler ve Imu tarafından verilen güç artışı saf güçle engellenecek gibi durmuyor. Ki zaten Gaban'ın konuyla ilgili sözleri var. Luffy'den bahsetmiyorum bile. Bu arktan sonra artık çok fena güç artışıyla çıkması lazım bizimkilerin buradan. Luffy'nin hala ortalıkta olmaması bir yerden sonra Loki'nin pert olup olaya Luffy'nin el atıp işi bitireceğini gösteriyor. Ancak Imu'nun burada ölmeyeceğinin kesin olduğunu düşünürsek Oda efendi buradan bu işi nasıl döndürür bilemiyorum da çözemiyorum da. Muhtemelen herkesin tahmin ettiği gibi Imu köyüne dönecek.

Öyle ya da böyle bu ark fena olacak. Son birkaç sayı öncesine kadar çöp olacak gözüyle bakarken şu saatten sonra hala gözümde en iyi ark olan EL arkını geçecek gibi duruyor.

Bu sayıdan sonra kral hakisinin daha doğrusu kral hakili saldırıların önemi daha da artacak. Zoro'nun ve varsa da Sanji'nin artık bu güce ulaşıp kullanması ve ustalaşması gerekiyor gibi duruyor. Çünkü bu önümüze çıkan rakipler ve Imu tarafından verilen güç artışı saf güçle engellenecek gibi durmuyor. Ki zaten Gaban'ın konuyla ilgili sözleri var. Luffy'den bahsetmiyorum bile. Bu arktan sonra artık çok fena güç artışıyla çıkması lazım bizimkilerin buradan. Luffy'nin hala ortalıkta olmaması bir yerden sonra Loki'nin pert olup olaya Luffy'nin el atıp işi bitireceğini gösteriyor. Ancak Imu'nun burada ölmeyeceğinin kesin olduğunu düşünürsek Oda efendi buradan bu işi nasıl döndürür bilemiyorum da çözemiyorum da. Muhtemelen herkesin tahmin ettiği gibi Imu köyüne dönecek.

Öyle ya da böyle bu ark fena olacak. Son birkaç sayı öncesine kadar çöp olacak gözüyle bakarken şu saatten sonra hala gözümde en iyi ark olan EL arkını geçecek gibi duruyor.
bence luffy imuyu da bağışlıcak, naruto gıbı herkesın acısını anlamak gibi, çünkü ben usopun oleceğini düşünüyorum , olursa luffy imunun mekanını basar ama son ada da var, hangisi once olur bilemedim

Harbiden de geriye dönüp tekrar baktım da Sanji gen açmadan karşılamış o saldırıyı demek adamın normal halide artık robocop

Bolumu ustun koru okudum aklimdan tek gecen sey sanki yeni bir One Piece filminin fragmani tanitiliyormus gibi bir bolumdu. Bu bolumun spoilerini sizdiracak adamlari gozaltina almislar bir de inanilmaz :D

Bu Killingham’in yarattigi seyler saldirinca hemen puf olmuyor muydu ya bu yaratik nasil oluyor da suyu kontrol edebiliyor diyordum sonradan hatirladim tabii ki balik adam Killingham’in gucu sayesinde :D

Biblo’nun sekli semali davranislari falan hayirlara vesile degil valla kendini gizlemis Joyboy bile cikabilir oyle soyleyeyim. Baska da kayda deger bisi yoktu ya bolumde Ragnir, hain, Niddhogr falan Imu kullanici ile degil de meyvenin kendisiyle konusuyor demek ki seytan meyveleri adindan da anlasildigi gibi onceden belli bir forma sahip yaratikmis sonradan meyve olmuslar bunu da kesin Joyboy’un atasi falan yapmistir. Olay iyice melekler, seytanlar, tanrilar mevzusuna bagladi. Supernatural’a yillarca laf ettikten sonre One Piece de ayni yola girdi ya ona uzuluyorum

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık