Yok orada Loki kendini küçülttü, Imuyu çok küçük olduğu için sezmeyince boyutu küçültüp öyle saldırdı. Tabi sincapda boyutunu değiştiriyor olabilir ama ben o andan bahsediyorum.sincaptamı büyüyor lokiyle beraber.baya devasa boyuta ulaşmış.
Aga iyi bak Sanji Imunun saldırısını gen uyanışı olmadan sırtladı.Zoro'nun tek yemediği belliydi zaten. Kurşun yediği aynı bölüm Chopper yaralılara yardım et diye boşuna mı bağırıyor olacaktı. Oden gibi saldırı yiyip uzaklaştı. Tabi IM'in yaptığı belki de en basit saldırıydı.
Sanji ise çok daha güçlü bir saldırı dayanmak zorunda kaldı ve tek yedi. Normalde Sanji'nin gen uyanışı olmadan Kid gibi teke gittiğini gördük. Muhtemelen bir kaç saldırı ard arda alsa vücudu parçalanabilirdi. Uçan altılı seviyesinden sağ kol seviyesine çıkabiliyor diyebiliriz.
Zoro'nun Sanji'nin saldırısına dayanır mıydı bilinmez ama tek yemeyeceğini düşünüyorum Zoro bütün kemikleri kırıkken ölmek üzereyken bayılmak bilmeyen bir iradeye sahip.
üstünkörü sadece resimlere baktım.kendini küçülttüğünümü söyledi? sonuçta lokinin o kadar devasa boyuta ulaşmasına neden olan meyvesi ve sincapla bağlantısı ne alaka orası garip geldi.sicapta nerdeyse lokinin meyvesi kadar kendini büyütüyor demek.Ekstra özelliği. @Smoker da zaten hatırlattı önceki bölümdede vardı sonra aklıma geldi benimde.Yok orada Loki kendini küçülttü, Imuyu çok küçük olduğu için sezmeyince boyutu küçültüp öyle saldırdı. Tabi sincapda boyutunu değiştiriyor olabilir ama ben o andan bahsediyorum.
Imu çok büyük olduğum için göremiyorum diyor ve küçülüyor, iyi bakarsan küçülme efekti ve sonra ragnirin onun kafasına düşme tasviri var.üstünkörü sadece resimlere baktım.kendini küçülttüğünümü söyledi? sonuçta lokinin o kadar devasa boyuta ulaşmasına neden olan meyvesi ve sincapla bağlantısı ne alaka orası garip geldi.sicapta nerdeyse lokinin meyvesi kadar kendini büyütüyor demek.Ekstra özelliği. @Smoker da zaten hatırlattı önceki bölümdede vardı sonra aklıma geldi benimde.
yandık yemin ediyorum zaza capsleri falanBeni sevii misin![]()