Berkay Dün 19:26 da #2 İki ara arasında sandviç olmuş bir bölüm için yeterli değil. Sahnelerin yarısı fillerdan farksız.
kennyscapula Dün 19:42 da #6 Luffy dönene kadar H.K çocukları kaçıracak ondan sonra Im vs. Loki & Luffy olacak gibi duruyor.
Smoker Dün 19:52 da #7 vertax dedi ki: Şıklara çok kötü seçeneği ekler misiniz? @Smoker Genişletmek için tıkla ... Ekledim.
Sumimasen Dün 19:52 da #8 Bölümden beklentim düşüktü ama Zaza'nın tasarımı ve Zoro-Sanji sahnesi çok hoşuma gittiği için bölümü beğendim. Geri kalan kısımlar filler gibi zaten. Bir de Biblo biraz merak uyandırdı. Oradan kardeşimize bir bilgi tanrısı sar hemen.
Bölümden beklentim düşüktü ama Zaza'nın tasarımı ve Zoro-Sanji sahnesi çok hoşuma gittiği için bölümü beğendim. Geri kalan kısımlar filler gibi zaten. Bir de Biblo biraz merak uyandırdı. Oradan kardeşimize bir bilgi tanrısı sar hemen.
Void Dün 19:53 da #10 Imu vs Loki harici bir sey yok. Bolumun cizimleri genel standardin ustunde. Ayrica Loki vs Imu dovusu guzel oluyor bence.
Imu vs Loki harici bir sey yok. Bolumun cizimleri genel standardin ustunde. Ayrica Loki vs Imu dovusu guzel oluyor bence.