Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1182 Spoiler Yorumları

Imu dediğim gibi göründükçe nerfleniyor bir kaç bölüm sonra saldırıları Nami ve Brooku bile sarsmayacak : d

One Piece bu kafayı aşamıyor...

Çıraklık eseri Dragon.
Kalfalık eseri Luffy.
Ustalık eseri de Coby olacak.

Bu tanrı mevzuları arasında meyvesiz Coby'nin Tanrı tokatladığını görürsek yanar buralar.
coby’nin nesi eksik ona da veririz bir tanrı :d boşta olan tanrılara bakalım hangisini beğeniyorsa alsın o da garptan çıktı sayılır

Şimdi Karayip Korsanlarını izleyenler varsa orada Calypso (Tia Dalma) adında bir karakter vardı. Kendisi Deniz Tanrıçasıydı ve Davy Jones'un zevcesiydi.
Davy Jones'un verdiği bilgilerle insan formuna hapsedilmişti ve büyücü/şifacı gibi takılıyordu bu karakter.
Tekrar insan formundan serbest bırakıldığında devasa bir girdap oluşturmuş ve son savaş orada olmuştu.

Şimdi düşününce Imu saray dışında fazla kalamıyor. Aklıma Imu'yu oraya hapsedenin deniz tanrısı olduğu düşüncesi geldi.
Günümüzde ise bu kişi "the man marked by flames" olabilir diye düşünüyorum. Gemisine yaklaşan herkes girdaba yakalanıyor.
Oda her zaman "man" dediğini "man" çıkarmıyor sonuçta. Bazen "woman" olarak da çıkıyor. Bknz: Yamato.

Bu arada seride ZaZaZaZaZa diye gülen biri varsa teoriyi unutun %99 o kişi deniz/yağmur tanrısı/tanrıçasıdır. Oda sever böyle şeyleri. :D

Vallahi yağmur tanrısı manrısı bilmem de bu IMU son boss ise bu şekilde giriş yapması nerden bakarsan bak rezillik. Abi tamam anladık katliam yaptırmıyorsun, ölüm senin kaleminden ancak Flashbacklerde çıkıyor bunu anladık bari adama tek felan attır. Zoro- Sanji yi yoldan geçerken kuyruğuyla felan aldı diyorduk o işi de yalan etmişsin. Ben bu adamdan caydırıcılık, korkutuculuk almam gerekiyor ki seriye olan ilgim taze kalsın. Normal bir boss gibi mi işleyeceksin gerçekten 800 -1000 yıllık dünyayı yöneten adamı ? Tamam milleti güzel buffluyor, iyileştiriyor felan büyücülüğü güzel de bir Aizen , Juha bach gibi gözüktüğünde caydırıcılık vermesi lazım . Ben mi iğreniyorum şu olaydan bir tek . Kötü işliyor bu adam iyice seriyi. Bölüm çıksın da ona göre söveceğim :D

Şu olayın tek elle tutulur kurtuluş yolu. IM nerfli gelmiştir, biraz da eğlenmek istemiştir . 2 kat nerflemiştir kendini yani. Bu ne yahu Loki ile vs atıyor adam . Lokiyi alaya alması lazımdı. Yanlış anlamayın Loki-Luffy daha final güçlerinde değiller. Bu halleriyle 1000 yıllık adam karşısında çaresiz kalmaları , o çaresizliği bize hissettirmeleri lazımdı. Sonra artık BB mi olur , Marijoe de birşeyler olunca zoraki gitmek zorunda kalmalıydı. Nasıl bağlayacaksın çok merak ediyorum SODA

Vallahi yağmur tanrısı manrısı bilmem de bu IMU son boss ise bu şekilde giriş yapması nerden bakarsan bak rezillik. Abi tamam anladık katliam yaptırmıyorsun, ölüm senin kaleminden ancak Flashbacklerde çıkıyor bunu anladık bari adama tek felan attır. Zoro- Sanji yi yoldan geçerken kuyruğuyla felan aldı diyorduk o işi de yalan etmişsin. Ben bu adamdan caydırıcılık, korkutuculuk almam gerekiyor ki seriye olan ilgim taze kalsın. Normal bir boss gibi mi işleyeceksin gerçekten 800 -1000 yıllık dünyayı yöneten adamı ? Tamam milleti güzel buffluyor, iyileştiriyor felan büyücülüğü güzel de bir Aizen , Juha bach gibi gözüktüğünde caydırıcılık vermesi lazım . Ben mi iğreniyorum şu olaydan bir tek . Kötü işliyor bu adam iyice seriyi. Bölüm çıksın da ona göre söveceğim :D
Belki Imu aslında melek gibi bir karakterdi ama karaktersiz Joyboy onun hanımını elinden alarak kötü yola sürükledi. Belki Imu dünya barışı hayal ediyordu ama Joywoman herkesi birbirine düşürerek eğleniyordu. Yengem de böyleydi mesela. Bayramda herkesi birbirine düşürür ama kendi pişkin pişkin gülerdi. Dışarıdan bakan Joyboy derdi yengeme. :artiz:

Belki Imu aslında melek gibi bir karakterdi ama karaktersiz Joyboy onun hanımını elinden alarak kötü yola sürükledi. Belki Imu dünya barışı hayal ediyordu ama Joywoman herkesi birbirine düşürerek eğleniyordu. Yengem de böyleydi mesela. Bayramda herkesi birbirine düşürür ama kendi pişkin pişkin gülerdi. Dışarıdan bakan Joyboy derdi yengeme. :artiz:
Juha Back gibi klasik kötü karakterler gibi 800-1000 yıllık karakter yapıyorsan , diğerleri gibi muazzam güç gösterisi bekliyorsun da bu nedir yahu. Juha burda olsa yamamotoyu ortadan ikiye ayırır , biz noluyor *** diye tepki verirdik bir gaza gelirdik. Herif klonuyla felan vs attırırdı , ona dövdürürdü serinin en güçlü karaktelerinden birini . Güç seviyesi farkını iliklerimizde hissederdik. 10 bölümlük Loki diye karakterle herif vs atıyor. Gel de simdi bu adamın gücünden kork , Zoro- Sanji daha amiral seviyesi değiller, tekleyememiş bile. Kaido olsa teklemişti mesela :D Ana karakteri tekletiyorsun, yan karakterleri tekletmiyorsun hemde son düşmana karşı. Tuhaf bir işleniş gerçekten

Şimdi birileri çıkacak diyecek ki Kaido-Mom'u alamaz bu adam. Haklılar abi , böyle son boss girişi mi olur. Juha bach örneği veriyorum niye ? herif Yamamotoyu böldü misal. Öyle bir giriş yapmalı ki son boss, çok über süber güçlü birini öldürmeli , kötürüm bırakmalı. Böyle fairy tail gibi masal gibi geliyor kimse kusura bakmasın. Yaş 35 oldu , polianna gibi hikaye ilerleyişi olunca gözüme çok batıyor sanırım :D

Naruto gibi işliyor herif son sagayı resmen. Bari IM'in içinden MU felan çıksın da onla kapışsın bizimkiler. Bu böyle olmayacak :D Gerçi MU çıkar Kaguya gibi kadın olur delirtir yine :D

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık