Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1182 Spoiler Yorumları

Bem şeyi anlamadım arkadaşlar kimse zoro sanji öldü demedi ?

İmu ikisinede 1 saldırı vurdu ikiside yere serildi ve bisüre savaş dışı kaldılar yani yarımsaat sonra kalkmaları saldırıyı tanklamış saydırmazki onları iyimisiniz siz ?
Yav bunlar yine Kaido pohpohlama peşinde insanlar 2 makara yapıyor bunlar ne yaşıyor bilmiyorum.Adam yoldan geçerken bunlara ufak bir saldırı yapıp sonra adamlarını alıp gitti.Zaten İmu saldırı yaptıktan sonra Chopper Zoro ile konuşuyordu kalk yaralılara yardım edelim diye.Çok değişikler çoook.

Imu'nun Yonko'ya dalma izni yok o yüzden Zoro ve Sanji'ye fazla yüklenmemiştir. Akainu duysa çeker kulaklarını.

Bu zaza denen tanrıçayı biz dragon bekliyoz ama bu gidip nami falan çıkmasın yağmurdu kadındı falan. Bu arada garpa helal olsun adamdan çıkan tanrı oluyor :d

crocodile yağmur tanrısıyken , ivankov onu erkeğe çevirince güçleride terse döndü yağmuru engelleyen tanrı oldu .İvankov onu tekrar kadın yapacak yağmur tanrısı uyanacak, hem de luffynin anası crocodile teorileride tutar. Ne güzel salladım be . Gerçi naminin yada vivi nin yağmur tanrısı çıkmasından daha mantıklı 😂😂

Bu zaza denen tanrıçayı biz dragon bekliyoz ama bu gidip nami falan çıkmasın yağmurdu kadındı falan. Bu arada garpa helal olsun adamdan çıkan tanrı oluyor :d
Çıraklık eseri Dragon.
Kalfalık eseri Luffy.
Ustalık eseri de Coby olacak.

Bu tanrı mevzuları arasında meyvesiz Coby'nin Tanrı tokatladığını görürsek yanar buralar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık