Vivinin meyvesi bile yok ne tanrısı be olmEğer Vivi yağmur tanrısı çıkarsa son kale de yıkılmış olacak. @Rebellious Dragon![]()
Shirahoshi gibi özel kişiler var deniz krallarını kontrol edebiliyordu Poseidon çıktı daha sonraVivinin meyvesi bile yok ne tanrısı be olm
Poseidon hâlâ bir tanrı değil amaShirahoshi gibi özel kişiler var deniz krallarını kontrol edebiliyordu Poseidon çıktı daha sonra
Aksini görene kadar meyve sahibi biri olmalı şuana kadar bildiğimiz tanrıların hepsi meyve sahibi.Poseidon hâlâ bir tanrı değil ama
Şu an Garp Lokinin getir götürünü yapar :dYav adam utanmasa Garp'ı aradan çıkaracaktı offscreen; Loki çıkmış çok mu ?![]()
Sakin... Vivi'nin yağmur tanrısı olduğunu iddaa etmedim. Zaten istemem de, sevmediğim karakterlerden biri Vivi.Vivinin meyvesi bile yok ne tanrısı be olm
Viviyi bende hiç sevmiyorum ama anladığım kadarıyla günümüzün yağmur tanrısını hâlâ bilmiyoruz (en yakın aday dragon) flashbacteki yağmur tanrısı kadınmış ben böyle anladım.Sakin... Vivi'nin yağmur tanrısı olduğunu iddaa etmedim. Zaten istemem de, sevmediğim karakterlerden biri Vivi.
Buna rağmen kalem Oda'nın elinde, sırf Luffy'nin arkadaşları özel çıksın diye yapmayacağı saçmalık yok.