İlla geri döner ama bu saatten sonra nerede neyini açıklayacak ki.Hikayesi bitmedi ama hayat hikayesine girmez herhalde.Law ile Kiddi yine görürüz.Merak etme bir gün oda geri döner, hayalet olarak felan.![]()
İlla geri döner ama bu saatten sonra nerede neyini açıklayacak ki.Hikayesi bitmedi ama hayat hikayesine girmez herhalde.Law ile Kiddi yine görürüz.Merak etme bir gün oda geri döner, hayalet olarak felan.![]()
WB bir insan bu arada.Soylu olması yetişme tarzından avantaj verir asıl olay ırk mevzusu.Balık adamlar normal insanlardan üstün Bukanerler desen yine öyle devler öyle böyle böyle gidiyor.Wb-Kaido-Bm boşuna farklı değiller baksana insan gibi değillerdi.
Bence Bukaner çıkacak.Hiç normal insan gibi değil.WB bir insan bu arada.
Çıksaydı çoktan çıkardı hem bukannerlar hafif kara,beyazsakal bembeyaz.Hem beyazsakal orantılı bir vücuda sahip bukannerlar kadar iri değil.Karasakal daha çok benziyor bukannerlara.Bence Bukaner çıkacak.Hiç normal insan gibi değil.
Kidin meyve çok güzel keşke ölsede Sanji kazansa bu gücü diye özeniyorum aslında.İlla geri döner ama bu saatten sonra nerede neyini açıklayacak ki.Hikayesi bitmedi ama hayat hikayesine girmez herhalde.Law ile Kiddi yine görürüz.

Zoro, Ryuma'nın soyundan geliyor. Adam direkt Ryuma'nın ikizi. Belli ki anaya çekmiş.Ne saçmalıyorsun şuan reis ? Kim Zoro'nun kan bağı yok ryuma ile dedi ?
Zoro soylu değil, Ryuma ile aynı soydan değil dedik ilk andan beri saçma sapan bir argümanla gelip duruyorsunuz ilkokul çocukları gibi dünyadan bihaber şekilde. Arkadaş Zoro ryumanın soyundan gelmiyor bu çok basit bir şey.
Shimotsuki Ryuma
Roronoa Zoro
Kan bağı dediğin herkeste olan bir şey ilk andan beri bunu yazıyorum zaten.
Bilmiyorum ben kendi fikrimi söyledim sadece.Sanki öyle bir ima vardı tekrar bakmak lazım.Çıksaydı çoktan çıkardı hem bukannerlar hafif kara,beyazsakal bembeyaz.Hem beyazsakal orantılı bir vücuda sahip bukannerlar kadar iri değil.Karasakal daha çok benziyor bukannerlara.
Yok ya Choppera yaptığı hareketlere kıl oldum gelmesinKidin meyve çok güzel keşke ölsede Sanji kazansa bu gücü diye özeniyorum aslında.
Lawa gelince keşke tayfaya katılsa diye düşünüyorum.![]()
Tayfayla başkaydı giderken başka şekillere girdi. Sanji ve Zoro'ya meyve yakışmaz yeselerdi çoktan yemişlerdi.Bu soyunda bir kurucusu olmalı sonunda.Bu monkey ailesini kuran ilk monkey kimdi.Onunda bir dedesi yoktu sonuçta.Bu güç bir yerde başlayacak illaki.Hemen hemen tüm animelerde olduğu gibi soy/kan bağı, bir karakterim güçlü olup olmayacağı konudunda belirleyici bir etmen.