Bu arada aklıma takıldı, Gerd Loki'yi iyileştirmeye çalışırken "tamamen iyileşmesi en az 1 ay sürer" demişti.
Şu ana kadar Loki'nin yaptıkları tam iyileşmemiş hali mi? :/
Shanks solak ve sol kolunu kaybediyor. Yıkıcı güç anlamında sağ koluna abanıp fiziksel güç + hakisinde azalma olmasa da denge ve savunma anlamında kayıp yaşayacağı matematik hesabıyla kesin yani. O yüzden Roger seviyesi olamaz şu gösterdikleriyle.Oda Shanks'ın kolunu kaybetmesinin gücünü eksiltmediğini söylemişti.
5. madde olarak şu eklenebilir; Shanks'ın ırkı da başlıbaşına diğer ırklar gibi üstün olabilir. Shanks hem babadan dolayı Figarland yani soyu özel, hem de anneden kaynaklı Davy veya Uzumaki gibi başka bir şey olabilir. Anası TVnin yerlisiydi yanlış değilsem, o halde Davy olma ihtimali yüksek.İşte o yazdığın dört maddeden bir şeyler çıkabilir,özellikle son madde.Bu durumda Roger'ı da geçmiş olur.
Tekrar ediyorum Oda bizzat kolunu kaybetmesi güç açısından bir gram güç kaybı yaşamadığını onayladı.Hatta daha çok güçlendiğini söyledi.Sbs sorularına baksan iyi olur.Shanks solak ve sol kolunu kaybediyor. Yıkıcı güç anlamında sağ koluna abanıp fiziksel güç + hakisinde azalma olmasa da denge ve savunma anlamında kayıp yaşayacağı matematik hesabıyla kesin yani. O yüzden Roger seviyesi olamaz şu gösterdikleriyle.
Bandaj+chopper?Bu arada aklıma takıldı, Gerd Loki'yi iyileştirmeye çalışırken "tamamen iyileşmesi en az 1 ay sürer" demişti.
Ne anlatıyorsun sen ya... Ben ne diyorum sen ne diyorsun.Ne hakkında eleştiri yazdığımı bile anlamamışsın, konu Luffy sanıyorsun. Öyle bir örnek vermişsin ki bide iki yanlış bir doğru eder gibi. Ben karakter karşılaştırmıyorum kardeşim önceki mesajlarımı oku.Kapışacağı kişi Dünyanın Kralı bırak yesin.Hem Luffy daha yeni İmparator oldu.Yonko eleştireceksen 1 yıl Yonko olup Law'ı zor bela yenen Karasakal'ı,yıllarca Yonko olup rakiperini hafife alan Kaidou ve Bigmom eleştirebilirsin.
O zaten açıldı.Ya şu bölüm yıldızları konusunu açın da forumca basalım![]()
Chopper Loki'yle ilgilenmediydi sanırım, Gerd'in ellerine bıraktı Oda.Bandaj+chopper?![]()
Ren geyiğinin iyileştirici formulünü arc sonuna saklıyor Oda.Daha yeni görüyorum ya ):O zaten açıldı.