Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181: Tanrı ve Şeytan

Bölüm nasıldı?

• İmu için mükemmel

Kullanılan: 30 27.3%
  • Loki için mükemmel

Kullanılan: 64 58.2%
  • Genel olarak ortalama

Kullanılan: 13 11.8%
  • Genel olarak kötü

Kullanılan: 3 2.7%
  • Olmamış

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    110
Kesinti falan yok. Adam olduğu gibi anlatıyor. Kesinti çok sonraki sahnelerde.

Kid'i offguard yakaladı zaten, 1 vs 1 olmadı, Kid, filoyu patlatacakken kendisine bakmayan Kid'e saldırdı.

Shanks diğer toptierler gibi değil, aktif hiç başarısı yok, hep pasif takılıyor başarıları ve başarısızlıkları bu pasiflik üzerine kurulu.

Başarıları ;

--Balığı Luffy'i yemesin diye durdurmak
--Kaido'yu MF'ye gitmesin diye durdurmak (söylenti)
--Akainu'yu Koby'i donut yapmasın diye durdurmak
--MF Savaşını komple durdurmak
--Ryoyu Luffy'nin kelleyi almasın diye durdurmak
--Kid'i, filoyu patlatmasın diye durdurmak

Başarısızlıkları ;

--WB'yi durdurmaya çalışıp durduramadı
--Harald'ı durdurmayı denedi durduramadı
--Teach'i durdurmaya çalışıyor bir türlü denk getiremedi
Doğru o zaman dediğim şey çöküyor.

Bazı arkadaşlar Kaidou başganımın gücünü kaldıramamış. Nika harici Kaidou’yu yenebilecek hiçbir varlık yok One Piece mangasında, nokta. Oda Nika’yı Kaidou’yu öldürebilmek için salladı. Gerçi o da yeterli gelmedi, mecbur volkan kozunu kullandı, yoksa yine öldüremezdi.

Bazı arkadaşlar Kaidou başganımın gücünü kaldıramamış. Nika harici Kaidou’yu yenebilecek hiçbir varlık yok One Piece mangasında, nokta. Oda Nika’yı Kaidou’yu öldürebilmek için salladı. Gerçi o da yeterli gelmedi, mecbur volkan kozunu kullandı, yoksa yine öldüremezdi.
En son yazdığın volkan olayıyla Kaido yu ezmişsin farkındamısın : )

Bir şey sorcam şuanda lokiyi güç dengesinde nereye koyuyorsunuz loki ilk tanıtıldığı zamanlarda kaidonun bir tık altıdır fln diyordum ama şuan bakınca ya kaidoya denk ya da onun bir tık üstüdür diyebilirim kesin olarak kaidodan güçlüdür diyemiyorum çünkü kaidonun seride çok uzun süre boyunca gücünü gördük gerçekten canavar bu herif kendisini yenmek için bir tanrı meyvesi gerekti ona rağmen nikaya karşı durabildi.

Bir şey sorcam şuanda lokiyi güç dengesinde nereye koyuyorsunuz loki ilk tanıtıldığı zamanlarda kaidonun bir tık altıdır fln diyordum ama şuan bakınca ya kaidoya denk ya da onun bir tık üstüdür diyebilirim kesin olarak kaidodan güçlüdür diyemiyorum çünkü kaidonun seride çok uzun süre boyunca gücünü gördük gerçekten canavar bu herif kendisini yenmek için bir tanrı meyvesi gerekti ona rağmen nikaya karşı durabildi.
Shanks Kaido’yu Loki’yi salarim uslu dur diyerek durdurmus :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık