Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181: Tanrı ve Şeytan

Bölüm nasıldı?

• İmu için mükemmel

Kullanılan: 37 27.4%
  • Loki için mükemmel

Kullanılan: 78 57.8%
  • Genel olarak ortalama

Kullanılan: 14 10.4%
  • Genel olarak kötü

Kullanılan: 4 3.0%
  • Olmamış

Kullanılan: 2 1.5%

• Kullanılan toplam oy
    135
Su anda guncel olarak Imu’yu yenebilecek kimse yok yani o onu niye dovmedi o ondan niye kan alamadi demek absurd olur. Daha Nika’nin dayak yiyecegi bir bolum var onumuzde. Mesele Imu’ya cizik dahi olsa atabilmek bu durumda. Simdi adam goroseiyi Elbaf’a cagirsa ne olacak? Elbaf tertemiz olur kimseyi sag birakmazlar

Su anda guncel olarak Imu’yu yenebilecek kimse yok yani o onu niye dovmedi o ondan niye kan alamadi demek absurd olur. Daha Nika’nin dayak yiyecegi bir bolum var onumuzde. Mesele Imu’ya cizik dahi olsa atabilmek bu durumda. Simdi adam goroseiyi Elbaf’a cagirsa ne olacak? Elbaf tertemiz olur kimseyi sag birakmazlar
Merak eyme Lilith Sanjiye Vegapunın suitini giydirince ve Zoroda at at meyvesi Sleipniri yiyince Lokiye yardım gidecek. :good:

Bu dövüş olmama ihtimali de yok, karşı karşıya gelecekler.

Zoro’yu hic mi sevmiyon hocam at at meyvesini mi yakistirdin adama :hhh:
Yav kardeşim bu meyve onun için bulunabilecek en iyi meyve ben burada gayet tarafsızım, Sanji'yede Byakko beyaz Kaplan meyvesi baya uygun mesela.

Şimdi açıklayayım bu meyve Zoroya neden uygun:
1- Bu meyveyle 5 kılıç kullanabilecek.
2- Bu meyveyle Loki kadar büyük bir dev olacak.
3- Elleri mithik bir atın ayakları kadar güçlü olacak.
4- Hem havada hemde suda yürüyebilecek.
5- Çok hızlı olacak.
6- Başka boyutlara yolculuk edebilecek.
7- At yılındayız ve atın şanş getirme özelliğide var.
Yani tam anlamıyla cehennemin köylüsünden cehennemin Kralına dönüşecek adam.

Şimdi sen söyle iyimi ettim kötümü ettim. :D

Son düzenleme:
Yav kardeşim bu meyve onun için bulunabilecek en iyi meyve ben burada gayet tarafsızım, Sanji'yede Byakko beyaz Kaplan meyvesi baya uygun mesela.

Şimdi açıklayayım bu meyve Zoroya neden uygun:
1- Bu meyveyle 5 kılıç kullanabilecek.
2- Bu meyveyle Loki kadar büyük bir dev olacak.
3- Elleri mithik bir atın ayakları kadar güçlü olacak.
4- Hem havada hemde suda yürüyebilecek.
5- Çok hızlı olacak.
6- Başka boyutlara yolculuk edebilecek.

Yani tam anlamıyla cehennemin köylüsünden cehennemin Kralına dönüşecek adam.

Şimdi sen söyle iyimi ettim kötümü ettim. :D
Hoahahahahaha

Nasıl kimse yok? Bu arc kimin arcı unuttunuz mu? MU'yu paket edip yollayacak kişi belli.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık