IMU Tobi tarzı bir karakter gibi duruyor çok bombok senaryolar dönüyor kafamda şuan. Foruma girme alışkanlığım olmasa seri bitene kadar ara verirdim de sanmıyorum yapabileceğimi.
Şimdi değilse ne zaman geleceksin be adam?
![]()
Kaido'nun yenildiği darbe luffy'nin kullanacağı en güçlü darbe bajrang gun.ondan daha güçlü bir saldırı çıkaracağını hayal edemiyorum.Ve kaido ona karşı durdu.yorgun olmasa geçebilirdide.Kaido nun üstü olduğu zaten tartışılmaz bir gerçek.Kaido evet güçlü ama artık güncel seride üst ligde yeri yok.
Alamet ve Sabo'nun dediği şey aynı gibi duruyor hakikaten.@Smoker şu iki sahne çok benzer. Bağlantı çıkar mı acaba ?
![]()
![]()
Sabo hakinin ne olduğunu bilen birisi. Ellerine de koka basmış. Ona rağmen her şeyin özü vardır arenanın da özü vardır diyor. Burda bahsettiği şeyin haki olması mantıksız.
Soru şu ki, IMin alameti
--Narutodaki sage mod gibi doğal enerji mi?
Çakra = Haki (insan kaynaklı)
Sage Mod = Alamet (doğa kaynaklı)
--FSJdeki Hiçlik gibi kötücül enerji mi?
Pozitif düşünceden Nika doğar
Negatif düşünceden Alamet doğar
o darbeyle zaten tek yedi Kaido yoksa o darbeyi atmadan da yeniyordu.Zaten biz burda Loki Kaidoyu ezerek yener demiyoruz.Luffy misal şu anda Kaido ile vs atsa daha rahat fazla efor sarfetmeden yenecekti.O son attığı darbe zaten imza gibi oldu.Tüm final bosslarda hep o şekilde sonlandırıyor.Kaido'nun yenildiği darbe luffy'nin kullanacağı en güçlü darbe bajrang gun.ondan daha güçlü bir saldırı çıkaracağını hayal edemiyorum.Ve kaido ona karşı durdu.yorgun olmasa geçebilirdide.
Akainu bunu beğendi bileBazı arkadaşlar Kaidou başganımın gücünü kaldıramamış. Nika harici Kaidou’yu yenebilecek hiçbir varlık yok One Piece mangasında, nokta. Oda Nika’yı Kaidou’yu öldürebilmek için salladı. Gerçi o da yeterli gelmedi, mecbur volkan kozunu kullandı, yoksa yine öldüremezdi.

Usopp varken Chopperı göndermek ayıp oluyorBayıldım görsele, Ragnir reis. Chopperı paketleyip bunu almak lazım.