Yine Shamrock'a kalır Loki, kan davalı artık onlar.O değilde şu Şamrok aveli Lokiye artistlik yaptı ya görse bu olanları şükür namazı kılardı
Yav Sanji o yanındada Lilith ve Bonney var işte, Vegapunk Frankye kola verdiği gibi Sanjiyede yeni suit giydirmiş ve bu kesin Judge'ın Stealth Black'inden güçlüdür bence. Bu bana aynı Griffithin orman cadısının evini basınca apostellara karşı güçsüz kalan Gutsa baygın halde Berserker zırhını giydirmelerini hatırlattı ve orada Bonney gibi küçük cadı kız vardı. Çok fena geri döndük bu bölüm eğer Sanji uyanırsa Lokiye yardıma gidebilir, Summerla Killinghamı Jinbei ve Franky dövüversin bir zahmet.Tekmeyi yiyince hücreleri coşmadıysa Sanji değil gibi çünkü çizmeleri farklı Sanji'nin, Gunko'da değil gibi. Başka uyacak karakter de yok zaten.

Abi Sanji’yi bu ortamda fileto cevirme yaparlar bence hic girmesin kavgayaYav Sanji o yanındada Lilith ve Bonney var işte, Vegapunk Frankye kola verdiği gibi Sanjiyede yeni suit giydirmiş ve bu kesin Judge'ın Stealth Black'inden güçlüdür bence. Bu bana aynı Griffithin orman cadısının evini basınca apostellara karşı güçsüz kaldığında ona baygın halde Berserker zırhını giydirmelerini hatırlattı ve orada Bonney gibi küçük cadı kız vardı. Çok fena geri döndük bu bölüm eğer Sanji uyanısa Lokiye yardıma gidebilir, Summerla Killinghamı Jinbei ve Franky dövüversin bir zahmet.![]()
Iyyy suit deme.Yav Sanji o yanındada Lilith ve Bonney var işte, Vegapunk Frankye kola verdiği gibi Sanjiyede yeni suit giydirmiş ve bu kesin Judge'ın Stealth Black'inden güçlüdür bence. Bu bana aynı Griffithin orman cadısının evini basınca apostellara karşı güçsüz kaldığında ona baygın halde Berserker zırhını giydirmelerini hatırlattı ve orada Bonney gibi küçük cadı kız vardı. Çok fena geri döndük bu bölüm eğer Sanji uyanısa Lokiye yardıma gidebilir, Summerla Killinghamı Jinbei ve Franky dövüversin bir zahmet.![]()
Power up aldıysa Aramaki gelsin bari.Görmezden gelmeye çalışıyorum ama... Yemek olmasa dövüşemeyen bir embesili ana karakter diye başımıza koymuşlar. Bayılazaaaam.Luffy tutuşmuş, adam Elbaf’ın tüm rızkını yedi, bir de “hepsini yemezsem kazanamayız” diyor.
![]()