Beni daha mutlu ederKarı kız işi, ideolojik birşey olsa bu salak IMU şizofrene bağlayıp 800 yıldır kafayı yemezdi.

Beni daha mutlu ederKarı kız işi, ideolojik birşey olsa bu salak IMU şizofrene bağlayıp 800 yıldır kafayı yemezdi.

Korsanlar kralı olacak kişi bu, dayanıyor elbetBuggynin soyu kimlere dayanıyor acaba Imu dan büyüğü var mı
Ben de öyle düşündüm. Xebec peşine düşmüştü bu işin ama Luffy'nin böyle bir şeyi yoktu. Güç arzusu olanların yozlaşmasından dolayı anlaşma yapabiliyor mu? Bu sayede Luffy'e ve Loki'ye işlemedi galiba? Bana domi reversiden bahsediyor gibi geldi ama daha farklı bir şey de olabilir.Güç hırsı taşımayan insanlarla mukavele yapamıyor herhalde, Xebec'e işler Luffy'e işlemez gibi bir şey.
- Imu insanların "güce" olan arzusunun onları "yozlaştırdığından" bahsetmiş. Kolayca üç elde etmenin yolu da "mukavele" yapmaktan geçiyormış. Güç, yozlaşma ve mukavele, beraberinde "egemenliği" sağlıyormuş.
Palpatine mesela Anakin'i kendi tarafına çekiyordu. Obi Wan gibi değildi. Bu hafta da Star Wars izleyip çizeyim demiş.Ben de öyle düşündüm. Xebec peşine düşmüştü bu işin ama Luffy'nin böyle bir şeyi yoktu. Güç arzusu olanların yozlaşmasından dolayı anlaşma yapabiliyor mu? Bu sayede Luffy'e ve Loki'ye işlemedi galiba? Bana domi reversiden bahsediyor gibi geldi ama daha farklı bir şey de olabilir.

Acaba Mihawkta Imu gibi kötüğü seçip fıttıracakmı?Shanks Joyboy’un soyundan, Mihawk ise Imu’nun soyundan geliyorsa ilginç bir hikaye olur.

O zoro vs mihawk kesin gelicek bence eğer imı ile mihawkın bağlantısı var ise son savaşta mihawk kendini gösterir muhtemelen ordada zoro ile denk düşerlerZoro yine beleşe ünvanın üzerine konacak gibi.Mihawk İmu karşısında savaşacak ve onun tarafından öldürülecek ve zoro mihawk ile kapışmadan beleşe yenmiş olacak.Bu zoro kadar mezarcısı zor bulunur.Önce ondan eğitim al sonra ölüsünden faydalan.