Netflix e bağlamaz umarım seriyi...One Piece 1172. Bölüm Kapak Resmi:
Komik olan, Bon Clay var kapak resminde.
Ulan harbiden Imu & Joyboy ile ilgili komik şeyler olacak gibi hissediyorum.
![]()
Netflix e bağlamaz umarım seriyi...One Piece 1172. Bölüm Kapak Resmi:
Komik olan, Bon Clay var kapak resminde.
Ulan harbiden Imu & Joyboy ile ilgili komik şeyler olacak gibi hissediyorum.
![]()
Loki bir anda çok absürt güçlü bir şekilde seriye girdi.Garp,Roger,Kaido,Wb'den falan da güçlü duruyor.Oda varken bunu demek zor. Ama performans olarak net üstünde.
Xebec Satürn bedenindeki Imu'ya bir şey yapamadı. Daha sonra da normal gölge haline bir şey yapamadı. Loki geldi tek attı buz gücüyle. Imu kendi gelmek zorunda kaldı. Ona karşı da iyi savaşıyor.
Imu ile bu seviyede kapışan karakter her türlü daha güçlüdür. Imu xebec’i dönüştürmüştü. Roger ve diğerlerini her türlü dönüştürüp kukla gibi oynardı. luffy ve loki’ye işlemedi çünkü güçlüler.Loki bir anda çok absürt güçlü bir şekilde seriye girdi.Garp,Roger,Kaido,Wb'den falan da güçlü duruyor.
Bencede LuffyDemek geri döndün kime diyor o ara luffy’i falan mı gördü ?
Joyboy Mezardan Seslenir: Haksızsın kardeşim.Turşu sirkeyle mi limonla mı yapılır diye başlayan bir tartışma.
- Imu, Joy Boy'u hatırlamış (Joy Boy yine siluet olarak gösterilmiş ve ikisi arkadaş gibi duruyormuş) ve aniden kızgın bir şekilde "Haksız mıyım, Joy Boy?" diye bağırmış.
Luffy ve Loki dışındaki herkesi dönüştürebiliyorsa zaten İmu ile dövüşme fırsatları bile olmaz.Imu ile bu seviyede kapışan karakter her türlü daha güçlüdür. Imu xebec’i dönüştürmüştü. Roger ve diğerlerini her türlü dönüştürüp kukla gibi oynardı. luffy ve loki’ye işlemedi çünkü güçlüler.
Mangaturk forumda olsak buna çok güzel cevap yazardim.Eğer Shanks iddaası doğruysa, Lokiyi gerçekten yenip bağlamayı başarabildiyse -ki ben inanmıyorum- Shanks şu an serinin en güçlü insanıdır diyebiliriz.
Ama öyle gösteriliyor ki Loki bir şekilde kandırıldı veya teslim oldu.