Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Öngörüş

Dünyadaki bütün kara kılıçlar ryuumanım eseri.Mihawk küçükken ryuumanın bıraktığı kılıcı bulmuş, herkes o kararttı sanıyor.

Imuda aynı şekilde.Ryuumanın dünyayı gezerken bir süre kullanıp bıraktığı kılıçlardan birini bulmuş.

Asıl kara kral ryuumadır, ve kendisi kılıç tanrısıdır.

Meyveyle alınan bir lakap değil bu, saf kabiliyet.

Mihawk,Ryumanın torunu çıkmaz. İmunun torunu falan çıkar yada İmunun uzak akrabası falan. İkisi de Nerona gibi İmu ihanet edip Kutsallarla hareket etmiş olabilir.
Mihawk Ryuma'nın torunu değil ustası çıkacak.
Şakaydı ya o abi Zoro''nun kapalı gözüne bağlamak için uydurdum malum bu arc beklenti tavan :ehe: ban yedirceniz bana ha şimdi :oleyo2:

İmu'nun silah özel sınıfmış ona atıfla atmışlar

Son düzenleme:
Imu, Ryuma'nın kararttığı kılıcın kendisi. Ryuma öldükten sonra kendisini onun gibi kullanacak birini aramış yıllarca. Mihawk'a senin kılıcın olayım demiş ama Mihawk benim çöpten kılıçla işim olmaz diye reddetmiş. En sonunda Imu bizim marimoya kalacak.

Koca seride çizik aldığı gösterilmeyen tek karakter Mihawk.

-Kizaruyu çizdiler, Garpa Ryoya Akainuya Kuzana vurdular, Fuji ve Sengoku da bandajla gezdi bir dönem.

-Kaido WB BM Rocks Harald savaşarak öldüler, Roger Rockstan dayak yedi, Teach dayak yedi

-Rivali Shanks desek balığa kol verdi, Fisher Tigerdan küskü yedi

-Satürnü Kuma dövdü, Marsı Nika fırlattı, Emeth Merkürün dişini kırdı, Dorry Broggy uranüsü kestiler, çöp devler venüse kol kemendi attılar.

- Bu bölüm Loki IMe bir dokunursa IM de çizik almış olacak Mihawkın liderliği devam edecek.
Imu joyboy hakisinden dolayı yıkıma uğradı, elbafa girdiğinde kan revan içinde kaldı

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık