Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Öngörüş

Imu son boss gibi duruyor bu sebeple hikayenin selameti açısından sabaody kizaru gibi bir etki yapması gerek.

Yoksa burda adamı etkisiz gösterirse,ilerleyen aşamalarda(boş yüzyıl fb,laughtale fb,son savaş vs.) Hikayeye katkısı olmayacak. One Piece gibi distopik bir evrende harbi kıyıcı bir villain lazım bu aşamada.

Ben bu bölümde ezici bir güç gösterilen sahneler bekliyorum. Aksi taktirde serinin son birkaç bölümdür yakaladığı sükse çöp olur.

IM son boss ise ki öyle düşünüyorum, bilmediğimiz yeni güçler göreceğiz. Siyah Nika gibi duruyor herif zaten. Luffy'nin kısmi güçlendirmelerini anlarız gibi duruyor. Hakisi en güçlü haki gibi duruyor şimdilik IM in. Ekstra meyveleri de benziyordur Nika ile

İmuyu incelememden emin oldum Luffy tam bir nika formu olamamış.İmunun bulutları hem vucudunun dışında hemde kafasının arkasında gözlü çember olmuş.imunun meyvesininde bir melodisi var gayette açık gözüküyor çatılar mırıldanıyor Luffynin meyvesindede bu olacak çatılar özgürlük davullarını mırıldanacak.

Imu son boss gibi duruyor bu sebeple hikayenin selameti açısından sabaody kizaru gibi bir etki yapması gerek.

Yoksa burda adamı etkisiz gösterirse,ilerleyen aşamalarda(boş yüzyıl fb,laughtale fb,son savaş vs.) Hikayeye katkısı olmayacak. One Piece gibi distopik bir evrende harbi kıyıcı bir villain lazım bu aşamada.

Ben bu bölümde ezici bir güç gösterilen sahneler bekliyorum. Aksi taktirde serinin son birkaç bölümdür yakaladığı sükse çöp olur.

Evet çok mantıklı ama bir tane açık kapı var adam buraya yaralı gelmiş gibi duruyor marejois dışında handikaplı savaşıyor

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık