Spoiler sağlayıcıları küfür yememek için spoiler okumayın demiştir. Genelde böyle absürt tepkiler verdiklerinde ve biz beğenmediğimizde fena kayıyoruz spo sağlayıcılarının zevklerine. Nikayı da beğenmemiştik.Bu bölüm spoiler okumadan direk bölümü okuyun diye bir tavsiye gördüm. Bakalım cidden neler olacak en son Nika patlamıştı bu uyarılardan sonra

Insallah Skypeia arcina gondermelerde bulunulur ya da temiz bir flashback yapilir. Yillardir hayalini kurdugum bir teori var gercek olmasini istiyorum. Shandialilar ile Monkey uyelerinin baglantisi ciksa bana yeter cunku Shandia sefi Garp ile ayni basligi giyiyor ayni durus ayni poz hakeza Dragon dupeduz Kalgara’ya benziyor hatta Dragon’un dovmeleri bile Shandia esintileri tasiyor. Luffy de Kalgara’nin oglu Seto’ya benziyor. Kaldi ki Shanks ve annesinin tarafi da oraya cok benziyor belki tanri vadisi ile alakali baglantilari vardirSpoiler sağlayıcıları küfür yememek için spoiler okumayın demiştir. Genelde böyle absürt tepkiler verdiklerinde ve biz beğenmediğimizde fena kayıyoruz spo sağlayıcılarının zevklerine. Nikayı da beğenmemiştik.![]()
Sonra Dragon ter içinde uyanırImu Loki ve Luffy’i döver, şövalyeleri alıp geri döner. Sonra geri döndüğünde tahtta Dragon’un oturduğunu görür…

Babası odasına girmişti. Oğlu da tahtına oturur 
Ama dragon geldiklerini farkedemez zira o sırada ufku izlemekle meşguldür.Imu Loki ve Luffy’i döver, şövalyeleri alıp geri döner. Sonra geri döndüğünde tahtta Dragon’un oturduğunu görür…
Dragon da taht ve koltuk sevdalısı çıktı.Imu Loki ve Luffy’i döver, şövalyeleri alıp geri döner. Sonra geri döndüğünde tahtta Dragon’un oturduğunu görür…