Benzer işler. Balıkadam Karate'nin ateşli versiyonu olabilir tekniği.
Benzer işler. Balıkadam Karate'nin ateşli versiyonu olabilir tekniği.
İmu şaşı herhalde 1 gözü ileri öteki saçıyla kapalıyken bile Zoroya bakıyor mu diyorsun?Aga sen cidden gözlük falan kullan iyice ihtiyarlıktan olsa gerek gözler iyi görmemeye başlamış

Kaidou > Loki > XebecLoki Kaidodan güçlü çıktı diyemiyorsun tabi Xebec gözümüzde çok büyütülmüş Kaido>Xebec oldu yani![]()
O eski çaylak yok, Oden’e çektiği tarifeden Xebec’e de çeker Kaidou başganımDomi rox>gv rox>çaylak rox>kaido>bigmom
Kaido ağzının ortasına alır roxun tekmeyi gene
Haklısın hile hurdayla anca şansı olabilir kaido başganınınO eski çaylak yok, Oden’e çektiği tarifeden Xebec’e de çeker Kaidou başganım

Ben öyle bişey demedim senin varsayımınla ilgili konuştum.Sen Xebeci geçecek ne gördün Kaido'da?Odeni bile yenebilmek için yıllarca beklemiş ve yine şaibeli kazanmış birisidir.Prime hali en güçlü olan korsan bile Xebec olabilir.Kaidou > Loki > Xebec
Loki’den ne gördün de Kaidou’dan üstün tuttun?
Acoclu saldırıyı bakmadan kuyruğuyla engelliyor bakmadan parmağıyla attığı alevle k.o ediyor zorou şöyle kepaze eden kim vardı seride kaido kesiyordu çokdaha güçsüz hali bu adamın bildiğin zoronun varlığını ciddiye almamış imu
Yani burada adam Zoro'ya bakmıyor mu hahahahahaİmu şaşı herhalde 1 gözü ileri öteki saçıyla kapalıyken bile Zoroya bakıyor mu diyorsun?Aga sen cidden gözlük falan kullan iyice ihtiyarlıktan olsa gerek gözler iyi görmemeye başlamış![]()
Ne hilesi, tekledi geçti. O hileyi Oda yaptı, Kaidou’nun şanına leke sürmek için.Haklısın hile hurdayla anca şansı olabilir kaido başganının![]()