Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180 Spoiler Yorumları

Imu'nun saldırılar çok yavan duruyor. Bu kadar yüksek güçteki biri için insan biraz daha interaktif davranmasını beklerdim. tabi "I don't hunt rabbits with a cannon" ama düz kılıç salla slash hop ikiye yarıl falan
Hele Gerd sahnesi çok hayal kırıklığı oldu. dünyanın tepesindeki adam Killingham'ı kurtarmak için 2 parmak kopartıyor sahne sanki Imu efor sarfetmeden işi halletmek ister gibi sunuyor durumu. Yahu adam direkt inmiş yeryüzüne 3ün 5in ayrımını mı yapacak at bir tane slash darbesi bir anda 10 parmağın 10u da ayrılsın vücuttan. Aşırı vahşi durmaması için falan mı bu kadar ince eleyip sık dokuyor Oda nedir yani

Aynı karakter Lulusia Krallığını yeryüzünden silerken "en yakın burasıydı" diye konuşmanın ardısıra ekliyor ifadesiz duygusuz...

Ah oda ah...

Bir kısmı açlıktan bir kısmı yenilgi diyor.Dümdüz kaç kereydi 6 mıydı 8 miydi neydi yenilgisi varmış.En güçlü varlık Xebec varken miydi sanki?Zaten söylüyorum Kaido amiral yener siz soruyorsunuz ne yapmış diye.Kaido ne yapmış Xebecten güçlü olacak?Ada taşıyor millet adayı dağı yumruklarıyla devirirken ne büyük meziyet.Üstelik bunu meyvesini kullanmayı bilmeyen Momo bile yapıyordu :hhh: Nika>Xebec olabilir ama pili yeterse.Oda ne kadar süre vereceğine bağlı.Haraldı Loki indirirken son darbeyi kendisini saldığı için yiyor zaten ki neden olduğu bile belli değil.Luffynin eline ver kılıç ve Xebec gibi hakiyi eklemeyi yeni değil senelerdir kullansın bak bakalım Kaidoyu bölmek için Nika formu gerekiyor mu gerekmiyor mu görürdük.
Çaylak wb (Xebec zamanları) zirve kaidou’yu yenebilir miydi?

Çaylak wb (Xebec zamanları) zirve kaidou’yu yenebilir miydi?
Ben bu adamların zirvelerinden çok uzak olduklarını düşünmüyorum.İlla güçlendiler ama öyle çok uçuk güçlenmelerini beklemiyorum.O tayfada çaylak diyebileceğin tek kişi Kaido zaten.Wb'nin haki kullanım seviyesini bilmiyorum.Kral hakisini saldırılarına ekleyebiliyorsa Kaido'nun şansı yok.

Ben bu adamların zirvelerinden çok uzak olduklarını düşünmüyorum.İlla güçlendiler ama öyle çok uçuk güçlenmelerini beklemiyorum.O tayfada çaylak diyebileceğin tek kişi Kaido zaten.Wb'nin haki kullanım seviyesini bilmiyorum.Kral hakisini saldırılarına ekleyebiliyorsa Kaido'nun şansı yok.
Çaylak dediğin adam Bm’la eşit dövüşüyor. Bm de Kaidou da diğerleri de zamanla güçleniyor. Wb o haliyle zirve Kaidou’yu yenme olasılığı yok. Xebec’in de öldüğü sıralar zirvelerinde olduğunu sanmıyorum. Daha iki meyve yiyecem diye ortamlarda geziyordu. Yani daha potansiyeli vardı. Daha zirvesine ulaşamamış Xebec’in zirve Kaidou’yu yenmesi mantıksız olur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık