Sadece bildiklerini dökse dünyaya Vegapunk kadar etki eder. Bu arada şu Nami ne zaman Zeus a binmeyi öğrenecek acaba BM gibi... Abi bin artık şu bulutun üzerine gözünü seveyim. Bu bulutla sürekli uçuyor tepesinde gezdiriyordu BM, şimdi Nami'ye geçince sopa'dan rica minnet çıkıyor anasını satim...Doffy fena karakterdi ha bi anda yok ettiler. Geri gelse ortalik karisir
@RedTeroR Ahmet Çakar hocam pozisyonu yorumlar mısın kaç chapter ceza alır bizimkiVol 2 geliyor hissediyorum![]()

Doffy gibi muazzam bir karakter zaten %100 kesin dönecek.Zaten şu anda tam dönemi.İmu bunun gibi zeki güçlü karakteri kendi tarafına çekmek için uğraşacaktır.Zaten kutsal ejder sonuçta.Sadece bildiklerini dökse dünyaya Vegapunk kadar etki eder. Bu arada şu Nami ne zaman Zeus a binmeyi öğrenecek acaba BM gibi... Abi bin artık şu bulutun üzerine gözünü seveyim. Bu bulutla sürekli uçuyor tepesinde gezdiriyordu BM, şimdi Nami'ye geçince sopa'dan rica minnet çıkıyor anasını satim...

Moria'da çıkacak Doffy'de şu idam günü force shadowu var orada görünenler bir araya toplanıyor Cross Guild ile ama seri şuan öyle bir yere geldi ki yani bundan sonrasını nasıl bağlayacak bilemiyorum. Eğer diğer herşeyi silmediyse sODA seriyi bu arc sonra bitirebilirDoffy gibi muazzam bir karakter zaten %100 kesin dönecek.Zaten şu anda tam dönemi.İmu bunun gibi zeki güçlü karakteri kendi tarafına çekmek için uğraşacaktır.Zaten kutsal ejder sonuçta.
Ama yani işlenmesi gereken o kadar çok şey var ki şuan Kaido ve BM ittifakını hızlıca düşürme durumu gibi pat diye IMU çıkardı karşılarına bu da alelacele olan birşey yine b.k etcek gibi geliyor bana sODA ama bakalım görelim.Zaten seri de o muhabbet kesinlikle işleniyor yahudi vs kurtarıcı mesih, kutsal ırk vs durumları gibi şeyler.Bence Imu şeytan meyvesi ağacından doğan birisi çıkacak ağacın tohumu gibi.Evanjelistler yada siyonistler olması lazım ağaçtan geldiğine inanan tarikatlar vardı.Adam ağacı gibisinden işte okült inançlar.
Zaten ability kısmında Şeytan'ın meyvesi ibaresi vardı. Dediğin olabilir.Bence Imu şeytan meyvesi ağacından doğan birisi çıkacak ağacın tohumu gibi.Evanjelistler yada siyonistler olması lazım ağaçtan geldiğine inanan tarikatlar vardı.Adam ağacı gibisinden işte okült inançlar.