Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180: Alamet

Bölüm nasıldı?

• Kılıcın keskin olsun, İmu-sama

Kullanılan: 65 53.3%
  • Yetmez, ama evet.

Kullanılan: 29 23.8%
  • Daha yüksek performans beklerdim.

Kullanılan: 13 10.7%
  • Bölümün yeniden çizilmesi lazım.

Kullanılan: 12 9.8%
  • Kötü

Kullanılan: 3 2.5%

• Kullanılan toplam oy
    122
Imu alev oluşturup Zoro'ya saldırırken yaptığı işaret. Manası çok derin.

----
Neyse biraz araştırdım Gyana Mudra deniyormuş buna. Yogada da yapılıyor. "Bilgelik Mührü" diye geçiyormuş.
Diğer el şekilleri de şöyle. Vedik dönem ve sonrasında gelişen ruhsal öğretiler içinde ortaya çıkmış.
Kendini doğayla/evrenle bir bütün olarak görmesine mi ne yarıyormuş. (Earth God vb)
Özetle keşiş vb. bir hintli olabilir. Zaten çiçek odasında da sürekli sakinlik, dünyayı kafasında bitirmiş profili çiziyordu.

Çaktırmadan küfür ediyor olmasın,bu el hareketleri ne xd

Bu arada sanji ilk çarpışmada Imuyu az geri itmiş bu bizim için bir galibiyettir. :D
İmuya dokunamamış bile dizine temassız basıp saldırıyı yememiş imu :/
Zoro pasam saldirana kadar geld stensen paket olmus hayrudin bile once saldirmak istemis ama pasamiz hala beklemis. Eksi yazdi zoroya.

Sanji gorur gormez dalmis imu ya masallahi var birde jimbe korkudan altina kacirmis.

Zoro jimbeiye eksi yazdi bu
Sanjiye ise art :alkis:
Jinbe tekler bu hafta imu felan boş char kimki imu denizin ilkoğlu jinbe varken değilmi @DenizinŞövalyesi ?

----
Neyse biraz araştırdım Gyana Mudra deniyormuş buna. Yogada da yapılıyor. "Bilgelik Mührü" diye geçiyormuş.
Diğer el şekilleri de şöyle. Vedik dönem ve sonrasında gelişen ruhsal öğretiler içinde ortaya çıkmış.
Kendini doğayla/evrenle bir bütün olarak görmesine mi ne yarıyormuş. (Earth God vb)
Özetle keşiş vb. bir hintli olabilir. Zaten çiçek odasında da sürekli sakinlik, dünyayı kafasında bitirmiş profili çiziyordu.

Kardeşim bu hareketi dışarda millete yapma bilgelik yoga moga diye valla dayak yersin :p
İvedik reis çok bilge adammış anlayamamışız :D Bak biri Vedik dönem biri İvedik :hhh:

İmu'nun Zoro'ya yaptığı saldırı değil bakmış tek gözü kör al sana alamet demiş şovalyeleri iyileştirdiği gibi onuda iyileştirip kör gözünü açmaya yönelik hamle yapmış ondan kalkıp millete yardım ediyormuş herhalde :hhh: Başka kimseye alamet atmadı galiba.

----

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık