Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180: Alamet

Bölüm nasıldı?

• Kılıcın keskin olsun, İmu-sama

Kullanılan: 59 51.3%
  • Yetmez, ama evet.

Kullanılan: 29 25.2%
  • Daha yüksek performans beklerdim.

Kullanılan: 13 11.3%
  • Bölümün yeniden çizilmesi lazım.

Kullanılan: 11 9.6%
  • Kötü

Kullanılan: 3 2.6%

• Kullanılan toplam oy
    115

Bir aşağı panelde Sanjiyi çizmese Franky IMe yumruk attı sanacaktım, bu nasıl çizim yahu şu IMin tipe bakın. Hadi bu panel küçük diyelim, normal çizimi de çok uyduruk, o boynuzlar hiç olmamış mesela acayip sırıtıyor
Hakkaten tek anladığım bu panelden Sanjinin Imu ittiği. :bilmem:

Imu, lütfen Nika'yı öldür, Usoppu'yu öldür, Nami'yi de istersen öldür.
Arlong arkındaki Luffy ciddiyeti geri gelsin. Geri gelmeyecekse;
Imu, lütfen herkesi öldür de bitsin bu One Piece işkencesi

Imu, lütfen Nika'yı öldür, Usoppu'yu öldür, Nami'yi de istersen öldür.
Arlong arkındaki Luffy ciddiyeti geri gelsin. Geri gelmeyecekse;
Imu, lütfen herkesi öldür de bitsin bu One Piece işkencesi
Yav anlamadığınız uyanışta tamamen o kişiye dönüşüyorsun ve kendi benliğin ötekiyle karışıyor lakin kontrol edemezsen tamamen benliğin gidiyor işte bu yüzden impel downdaki gardiyanlar hayvan olmuştu. Luffynin gülmesi ve şaklabanlığı Nikaya ait birşey ve meyvesini iyi kontrol ederse bunu baya azaltabilir genede tamamen kaybolmaz çünki meyve kendiyle uyumşu birini seçiyor hep yani Luffyde biraz böyle.

Bir şey fark ettim. Imu’nun alametini alan Tanrı Şövalyeleri sanki çok komik bir şey yaşamış gibi gülüyor.

Mesela Luffy, Gear 5 formundayken sadece kendisi gülüp, çevresindeki kişiler gülmüyordu. Ancak burada Imu’nun alamet tekniğinden faydalanan kişiler tıpkı Luffy’nin Gear 5 formundaki gülmesi gibi gülüyorlar.

Yani Imu ile Luffy’nin şeytan meyveleri zıt meyvelermiş gibi. Birisi sadece kendi meyve kullancısını güldürürken(bu kişi Luffy), diğer şeytan meyvesi kişinin kendisini değil sadece çevresindekileri güldürüyor(Bu kişi de Imu).

@Smoker sence?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık