Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido korsanları zaten farklı tipte zoanlar olmalıydı , sağ kolu felan mistik antik ile donatılmalıydı. Big mom ise rezil işlendi . O konuda herkes hemfikirdir. Hele Big Mom a tam hainlik yaptı. Kadının meyvede iyi. O arc bizimkiler o adadan sağ çıkmamalıydı. IM de gelse o yüzden bizimkilere birşey olmaz diye hissediyoruz. Sebebi o arc zaten :)
Ne yapmalıydı mesela bizimkiler o adadan sağ çıkmamalıydı derken hepsi ölüp seri bitmeliydi herhalde :hhh:

teori doğru gibi, imu birkaç gücün birleşimi. O yüzden diğer karakterlere benzemesi normal. Ya yediği meyve her ne ise bb gibi başka güçleri kendine almasına izin veriyor ama daha komplike ya da nerona ailesinin bir özelliğinden dolayı bilim adamları üzerinde çalışıp belirlediği ırkıların güçlerini ona aktardılar.

Çizim olarak beklentiyi karşıladı diyebilirim. lunarian, kaido ve birkaç ırkın özelliklerini tek vücutta birleştirilse buna benzer birşey çıkardı.

E adam marvel hayranı diyoruz :D

Hep birden fazla ırkın kırması olarak düşünüyoruz da, taa Nika zamanından beri yaşıyorsa belki de birçok ırk bu adamın soyundan geliyordur. 🤨

Ben şunu anlamadım;

Kutsal Ejderler kendilerinden olmayan her hangi ırka nefretle bakıyor. Özellike oni görseler lunaryan görseler direk köle muamelesi yaparlar. Imu babada her gen var nasıl olucak bu iş?

ben normal beyaz solgun bi insan bekliyordum

Hitler de ari alman ırkını yaratmak istiyordu ama kendisinin alakası yoktu. 170-75 arası boy, kahverengi saç, genel olarak zayıf bir vücut. nerede aryanlık nerede hitler gibi bir şey olabilir

Piramitin tepesinde oturması ve gözler. İlluminati benzetmesi enteresan olmuş Amerika gibi o da emperyalizmin başı veya dünyayı yöneten üst akıl benzetmesi yapılmış sanki Amerika veya En üst akıl=İmu

Bu benimde dikkatimi çekti. Kesinlikle bağlantılı. Adam zaten hem dini hem küresel güç işleyişi yapıyor. Hepsini harmanlıyor.

BM gösterilme sebebi şimdi anlaşıldı. Onun gibi ruh veriyor çevreye herşeye şeytani ruhlar veriyor.

Son düzenleme:
Ben şunu anlamadım;

Kutsal Ejderler kendilerinden olmayan her hangi ırka nefretle bakıyor. Özellike oni görseler lunaryan görseler direk köle muamelesi yaparlar. Imu babada her gen var nasıl olucak bu iş?

ben normal beyaz solgun bi insan bekliyordum
Kutsal inekler zaten asiri cirkin tipsiz baktigin zaman. Yirmi aileden gorduklerimiz Gunko, Sommers, Garling gibilerin karizmasi var. Doflamingo da kendi capinda karizmatik hakeza Sabo da bir soylu oldugu taktirde karizmatik duruyor. Tutarsizlik var yani. 20 ailenin iyi genlerini alanlar genelde on plana cikiyor tipsiz olanlari arkada tutuluyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık