Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

Luffy elbaf eti yiyor, gelecek bölüm İMU yu ip edip atlar.

İmu ölüm döşeğine gelince karasakal gelir Imunun meyvesini çalar.

Arkadaşlar ben elbafta karasakal göreceğimize inanıyorum, ya yanımızda ya karşımızda.

Bölümde gördüğüm 2 şey var.

1. Imu büyük ihtimalle bulutları kontrol ediyor.
2. Big Mom gibi cansız varlıkları canlandırabiliyor.

Şimdi Bulutları kontrol eden bir şeytan meyvesi görmedik bu meyve'nin Imu'da olduğunu varsayalım. Cansız varlıkların da canlanması Big Mom'un gücü olduğu için (Ruh meyvesi) Öldüğü için meyve otomatik olarak Imu'da olmuş olabilir mi diye düşünmeden edemedim.

Havayı kontrol eden bir şeytan meyvesini Logia, Ruh çağırma işi de Paramecia aitse, 3. Şeytan meyvesi de Zoan çıkarsa şaşırmam. Oda büyük ihtimalle Imu Imu No Mi Model Satan çıkabilir :D

Luffy elbaf eti yiyor, gelecek bölüm İMU yu ip edip atlar.

İmu ölüm döşeğine gelince karasakal gelir Imunun meyvesini çalar.

Arkadaşlar ben elbafta karasakal göreceğimize inanıyorum, ya yanımızda ya karşımızda.
Aslında baya uzakta.Hachinosu ve Elbaf arası 4 gün falan vardır?Wano'nun gerisinde Hachinosu.Hem Karasakal'ın Elbaf'a gelmektense off screen gücüyle antik silahları çalacak bence.

Imu bir yerden bir yere ışınlanırken bedeni olumsuz etkileniyor gibi. Ağzından kan geliyor elemanın. Gorosei bu durumu bildiği için mi acaba biz mi gidelim dedi?

Bana göre Imu, Elbaf’ta çok uzun süre kalamaz gibi. Vücudu buna müsaade etmeyecek. Diğer bir çıkarımımda Gorosei’nin ışınlanması Imu’yu etkilemiyor. Çünkü burada ışınlanan bedenler Gorosei’ye ait. Yani Imu beş kişiyi bir yerden bir yere ışınlarken vücudu buna müsaade edebiliyorken kendi bedenini ışınlarken vücudu buna müsade etmiyor gibi.

Kaido, King ve Skypia daki Shandoralı karışımı bir şey olmuş. Büyük ihtimalle İmu da antik krallıktan birisi çıkacak Joyboy gibi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık