Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

Geçen sene 1 Nisan da ne olmuştu hatırlayan var mı? Aynı senaryo olabilir bak. Geçen sene bir Fake yedik gibi hatırlıyorum.

Hadi size küçük bir Eichiro Oda'ca analiz yapayım.

Bölüm 1177: Usopp, Elbaflı savaşçıların onurunu anlattı, onlarla kalleşçe değil mertçe savaşmasını söyledi Imu'ya.

Bölüm 117 (sondaki 7'yi sildik): Bölüm ismi "Dorry ve Broggy". Bu bölümde bu ikili dövüşüyor ve Elbaf savaşçılarının onurlu bir şekilde savaşması mevzusunu anlatıyor. Bu tam da 1177. bölümde Usopp'un Imu'ya kurduğu cümlelerin birebir aynıları. Bölümleri kendiniz karşılaştırabilirsiniz.

Böyle rakamlarla oynayıp tesadüfen yapıyorum bu tespitleri ve sizinle paylaşıyorum acaba bu yazarın psikopat olduğunu düşünen tek ben miyim diye

bu bir panelde wb var roger var shanks var rocks var orda neden kaido-bm yok.Yalnız bu imu da ya rockstan biraz da olsa korkmuş ya da birr saygısı olmuş gücüne sürekli bir yan yanalar her panel.

teori doğru gibi, imu birkaç gücün birleşimi. O yüzden diğer karakterlere benzemesi normal. Ya yediği meyve her ne ise bb gibi başka güçleri kendine almasına izin veriyor ama daha komplike ya da nerona ailesinin bir özelliğinden dolayı bilim adamları üzerinde çalışıp belirlediği ırkıların güçlerini ona aktardılar.

Çizim olarak beklentiyi karşıladı diyebilirim. lunarian, kaido ve birkaç ırkın özelliklerini tek vücutta birleştirilse buna benzer birşey çıkardı.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık