Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

Big Mom ve Kaido ölmemiştir.
Pedro şüpheli bence.
2 tane kın öldü isimlerini hatırlamıyorum. Bunlarda 2 Yonko kayıpsız düşmesin diye zorlama ölümdü, öldürmese öldürmezdi Kinemon yaşıyor.
Cp0'daki eleman öldü.
Vega öldü ölmedi, bir şeyler oldu.
Monet şüpheli gibi.
Yan karakterler bile baya zor ölüyor aslında.

Bu arc kellesi gidecek tek kişi Jarul olur bence. Oda, Hasır Şapkalara dokunamaz; Jibei zaten ölmezde, Usopp ölürse senaryo icabı daha güçlü geri gelmek için ölür.

Bizim tayfa bir şekilde JoyBoy'un tayfası ile eşleşiyor, reankerne süreci olduğu için zaten zar zor 800 yıl sonra anca bir araya geldiler, şimdi tutup birini öldürmez Oda.
Kaido ile bm öldü kankam eğer yaşıyolarsa new gende yaşamaları çok saçma olurdu

Dünyanın kralı diye tanıtımlı girmiş seriye reis. Bu adam çok can yakacak. BB- Luffy ittifakı yükleniyor :D

O değilde bizimkiler simdi bunu dövüp yorgun Marijoeye postalarsa ,oraya saldıran da Teach çıkarsa. Güçten düşen IM i hüpletirse ortalık karışır
Yüklenmez çünkü öyle bişey olmaz.Adam mı kalmadı onca kişi varken ihanet etme olasılığı en yüksek adamla ittifak olsun.En fazla istemeden yardımcı olurlar İmpel down daki gibi.

Kaido ile bm öldü kankam eğer yaşıyolarsa new gende yaşamaları çok saçma olurdu
Amaçları yok edildiği için hikayede bir fonksiyonları olmaz zaten bu saatten sonra. Bizim tayfa ile müttefik olurlar son savaşta, en kötü One Piece bulunduğundaki tepkilerini görürüz ya da güçlü bir düşmanın gücünü göstermek için kullanılabilirler; mesela Kaido ve Big Mom bu ada olsa, Imu onları tekleyip geçse gücüne dair çıkarım yapabilirdik.

Elbaf nasıl biterse bitsin bu saatten son temiz 80-90 bölümü var gibi. Imu yenerse, ölümsüz bir son olmaz ve ikinci bir dağılma olabilir, kuma ile. Eğer yenilirse son savaş kimle olucak? Kazanan ve kaybedenin olmadığı, imu’nun geri döndüğü, tayfanın power aldığı bir seneryo ihtimali yüksek. Devlerden ve şövalyelerden kayıp olsada tayfa ve imu’nun hayatta kalacağını düşünüyorum son savaş için.

tayfa ancak luffy power alıp joyboy gücüne erişirse paçayı yırtabilir. Aksi halde imu şuan ben tek siz hepiniz diye takılırsa yinede alır muhtemelen. loki’de bayağı güçlü ama yeterli geleceğini sanmam.

• Like
Tepkiler: can
Elbaf nasıl biterse bitsin bu saatten son temiz 80-90 bölümü var gibi. Imu yenerse, ölümsüz bir son olmaz ve ikinci bir dağılma olabilir, kuma ile. Eğer yenilirse son savaş kimle olucak? Kazanan ve kaybedenin olmadığı, imu’nun geri döndüğü, tayfanın power aldığı bir seneryo ihtimali yüksek. Devlerden ve şövalyelerden kayıp olsada tayfa ve imu’nun hayatta kalacağını düşünüyorum son savaş için.

tayfa ancak luffy power alıp joyboy gücüne erişirse paçayı yırtabilir. Aksi halde imu şuan ben tek siz hepiniz diye takılırsa yinede alır muhtemelen. loki’de bayağı güçlü ama yeterli geleceğini sanmam.
Seri bu bölümle birlikte çok büyük kırılım yaşayacak bence. Artık özellikle loki ve luffy'nin meyvelerinin kişiliklerini görmeye başlayacağız.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık