Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

Imu'da şeytan meyvesi yazıyorsa bu adam ciddden tüm şeytan meyvelerinin atası çıkacak.
Naruto'da çakra meyvesi vardı, bir ağaçta yetişiyordu ve Kaguya bunu yiyerek çakra sahibi olmuştu.
Imu da şeytan ile anlaşma yaparak ilk yasak meyveyi yemiş ve sonrasında tüm şeytan meyvelerini yaratma gücüne sahip olmuştur.

Şu ana kadar bu imunun dünya hükümetinin kurucu 20 üyesinden biri olduğu ve adının da nerona imu olduğunu kesin olarak bilmiyorduk dimi bu bölümle onaylanmış oldu sadece ivankovun çıkarım yaptığını hatırlıyorum ben.

Şu ana kadar bu imunun dünya hükümetinin kurucu 20 üyesinden biri olduğu ve adının da nerona imu olduğunu kesin olarak bilmiyorduk dimi bu bölümle onaylanmış oldu sadece ivankovun çıkarım yaptığını hatırlıyorum ben.
Evet Ivankov soylemisti eger spoiler troll degilse onaylanmis olacak. Devrim Ordusu komutaninin zaten yanlis bilgi verecegini de sanmiyorum.

Oda ayrı bir mal, böyle standart bir tipi yüzlerce bölüm gizleme amacı nedir? İlk seferinde gösterse ne değişecek? :)

Yakışıklı yüzlü, bronz tenli, uzun beyaz saçlı; kanatları, boynuzları ve şeytani bir kuyruğu olan bir erkek gibi görünür.

Çok merak ettim goroseinin aklına uyup elbafa aramakiyi yollasalar nolcaktı luffy ve lokiyi taş atarak mı yenecekler di tam bir 1 nisan şakası işte bu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık