Açsın birşey açsın bari da adam bi p up alsın.zoro da en sonunda kapalı gözünden rinnengan açıcak
Bu kadar çalışmaya en az güçlenen o.
Sanji mutfakta yemek yaparken cugara içerken mi guclendi?
Luffy çok mu çalıştı nedir yani
Açsın birşey açsın bari da adam bi p up alsın.zoro da en sonunda kapalı gözünden rinnengan açıcak
O Lokinin annesinin atı vardı ya ashura belki Zoro onun meyvesini yer ve Gandhi gibi at adam olur. Bu meyve sayesinde Luffynin 5 kılıç şakasıda gerçek olur.Enma: Cehennemin Kralı.
Sandai: Ashura, yarı tanrı.
Wado: Bu kılıç da Cennetin Kralı yapar ilerleyen bölümlerde.
Dedesi kılıç tanrısı.

Bu tarz tanıtımı varsa IM i kaale almaya başlayabilirim artıkbu nasıl bir rezalet arkadaş ya

bu tip tanıtımlarda boş keseden sallıyor gibi geliyor banaBu tarz tanıtımı varsa IM i kaale almaya başlayabilirim artık![]()
Kaido hakkını verdi. IM e de hakkını verdirir böyle bir tanıtım yaparsa. Ama öyle ama böyle güzel düşmandı Kaido.bu tip tanıtımlarda boş keseden sallıyor gibi geliyor bana
güç olarak sana katılıyorum hepsi kolap değil de bu denizcilere bilmem kaç kere yakalanma meselesi mesela kolpa gibi geliyor bana arada sallıyorKaido hakkını verdi. IM e de hakkını verdirir böyle bir tanıtım yaparsa. Ama öyle ama böyle güzel düşmandı Kaido.