Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Öngörüş

Lokiyle imunun savaşından sonra Lokiyi öldürüp Usopp'un Ragnir'i kaldırıp imuyu paketlemesi.
teori yok açıklanmamış gizem olacak. şimdi yüksekten joyboy imi kapışması flashbacki falan yazmadım. seride 1179 sayı olmuş halen gizemini koruyan şeyler var. Mesela ekstra water 7'daki antik dev klanından bahsedilir. bu eklenebilir. eklenebilecek hatta bir milyon konu var. Ama ben basit tuttum. üçünden hangisi ? bu üç başlıkta açmış anketi. diğer seçeneği de koymamış :D

Oda anket yapsa

Dragon'nun gücünü ve bazı saldırılarını göreceğiniz bir kaç sayfa mı?
İmu'nun silüetinin görünmesi mi?
Tüm bir hafta shanks anlatısı mı?

En çok oy alan merak edilen konuyu ankette birinci olanı yayınlayacakmış o hafta. hangisi birinci olur?

Benim oyum net dragon olur bir kaç panel olsa bile kabulüm. gücünü bir nebze görebileceksek.

Türkiye'de net dragon çıkar tahminim. Ancak brezilyalı latin salaklar yüzünden gider ufak panelde imu silüeti çıkar birinci.
dragona basmayan bıraksın seriyi kalabalığa gerek yok evrendede en çok aranan adam fanlarında en çok aradığı adam :)
@Sōji Okita

6.vites olmayacak bence eeichiro oda her şeyi bunun üzerine kurguladı bu saatten sonra luffye verebileceği tek şey hibrit formdur.
Luffy dönüşümlerini Gear olarak adlandırdığı için bahsettiğin hibrit form G6 olur muhtemelen. Şu an sadece Nika'nın cıvıklığına şahit oluyoruz, henüz Monkey D. Luffy ciddiyetini görmedik G5 dönüşümünde; o yüzden hibrit bir form görme ihtimalimiz yüksek. Asıl diğer fantastik seçenek ise Nika denilen Tanrı'nın JoyBoy'un bile uyandıramadığı daha canavarımsı görünüme sahip gerçek bir formu varsa Luffy onu uyandırabilir finalde. Imu şu an elini gösterirse son düşman net olarak Teach olur ve Teach'e özel bir form gelmek zorunda bence, en kötü Luffy meyvesiz kalacak ve saf haki ile dövüşecek.

Imu’nun normal olmadığı bariz, çirkinde olabilir ırkından dolayı ancak tam bi villain çizmeli oda. Kaido veya katakuri’ye ne kadar uğraştıysa onun 3-5 katını vermeli. Ciddi, saf kötü ve korkutucu olmalı. Bakıldığında bumuymuş gibi hava olmamalı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık