Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 126 71.2%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 36 20.3%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 15 8.5%

• Kullanılan toplam oy
    177
Bak şimdi misal seninle senelerce her hafta aynı yere gidip buluşup çay içiyoruz beleşe hemde ve ben başlıyorum bir süre sonra ya bu çay bozdu tat alamıyorum çok kötü bozmuşlar ama sen severek içiyorsun ben bıkmadan sana severek içtiğin çayı kötülüyorum hep geliyorum ama ihmal etmiyorum gelip çayı içmeye.Sen bana ne dersin? Ya beğenmiyorsan içme kardeşim dersin ya abartma yahu alt tarafı çay içiyorsun mekana bak hava mis gibi olan şeyin tadını çıkar tamam çayı beğenmek zorunda değilsin beğendiğinin keyfine bak ben senin çayı beğenmediğini biliyorum benim çay keyfimi bayma artık dersin.Yaşlandırdın beni :D
Yaşlanmışsın zaten belli yani çıkıp filanca kişiye eleştirmeyin artık dedin de eleştirmeyecekler mi bundan sonra xD

Luffy Kaido'dan son darbeyi alınca öldü. Meyvesi sayesinde hayata tutundu uyanış geçirdi. Yüzdesel olarak söylediğin gibi Nika ile aynı bedeni paylaşıyor. Çoğu shounende içerdeki güçlü varlıkla ana karakterin mücadelesi veya iletişimi gösterilir bkz. ( Naruto ve Kurama ) Fakat One Piece'de bunu göstermiyorlar olay bundan ibaret. Nika daha baskın işte Luffy'i dirlittiğinden veya son anda kurtardığından beridir
Söylediğinizi destekleyen tek bir şey olmamasına rağmen zamanı gelene kadar istediğinize inanın ne diyelim.

Luffy Kaido'dan son darbeyi alınca öldü. Meyvesi sayesinde hayata tutundu uyanış geçirdi. Yüzdesel olarak söylediğin gibi Nika ile aynı bedeni paylaşıyor. Çoğu shounende içerdeki güçlü varlıkla ana karakterin mücadelesi veya iletişimi gösterilir bkz. ( Naruto ve Kurama ) Fakat One Piece'de bunu göstermiyorlar olay bundan ibaret. Nika daha baskın işte Luffy'i dirlittiğinden veya son anda kurtardığından beridir
Bunun nasıl bir şey olduğu daha çok net değil. Ama benim gördüğüm içine farklı bir varlık girmesi gibi bir şey yok. Sadece şeytan meyvesi. Luffy'nin dirilmesi de teknik olarak ölmüş birinin kalp müdahalesiyle hayata dönmesi gibi bir şey. Evet normalde kişi ölünce meyve terk eder ama bu meyvenin öyle bir özelliği olabilir çok takılmamak lazım.

Öte yandan Nika geri döndü muhabbetini de bence reenkarnasyon ya da vücuda girmesi vs gibi okumak yanlış. Hiluluk'un ölmeden önce yaptığı konuşmayı ve seride sıklıkla üzerinde durulan diğer göndermelere dikkat edin. One Piece'in temel taşlarından birisi kişiler ölse bile onlar gibi olan ve onların hayalini paylaşan yeni insanlar doğduğu zaman onların aslında ölmemiş olması. Gibi gibi. Yani nika krhanetini avatar tarzı reelkarnasyondan ziyade "onun gibi birisi çıkacak" tarzında okumayı daha doğru buluyorum ben.

Aslinda bu şikayet edilen konularin çözümü kolay, yorumlari siralama kutusu olsa, alisveris sitelerinde oldugu gibi beğenilmeyen yorumlar okumak zorunda kalmayiz.50 sayfa yorum var 40 sayfası ikili muhabbet

imu ile kapışmaya yetecek gücü olan 2 karakter var zaten.yenerler demiyorum en azından kapışabilirler.Onlarda malum luffy ve loki.sanji-zoro vb bunlar rakip bile değil imu için.Bizim luffy ve loki imu ile kapıştıklarında tam yenilecekken bence birşeyler olacak imu orayı terketmek zorunda kalacak.Bizimkilerde paçayı kurtarmış olacak.İmu gitmeden zaten diğer açtığım konudaki tahminim hala geçerli.

Joyboy'un hakisi salındığında IM'nun canını acıtan yada zarar verdiren şey hakinin kendisi miydi yoksa Gorosei'nin yenilmiş olması mıydı. Eğer ki Gorose'nin yenilmesiyse IM'i geri çekilmeye zorlayacak şey kutsal topraklarda Gorosei'nin Dragon tarafından yenilmesi olabilir.

Joyboy'un hakisi salındığında IM'nun canını acıtan yada zarar verdiren şey hakinin kendisi miydi yoksa Gorosei'nin yenilmiş olması mıydı. Eğer ki Gorose'nin yenilmesiyse IM'i geri çekilmeye zorlayacak şey kutsal topraklarda Gorosei'nin Dragon tarafından yenilmesi olabilir.
Gorosei’ler pek de yenilmis sayilmaz aninda geri donduler zaten ama Imu orada Joyboy diyerek krize girdi muhtemelen hakinin kendisinden

İmu zaten onlara ölümsüzlük gücünü verdiği için onlardan çok uzakta olsa bile direkt bağlantılı.Onların adada hissettiklerini bizzat çok uzaktan hissetmiş oldu.Saturn un uzaktan wifi bağlantısını şak diye kapattı.imu güç verdiklerinle 7-24 bağlantılı yani.

Bunun nasıl bir şey olduğu daha çok net değil. Ama benim gördüğüm içine farklı bir varlık girmesi gibi bir şey yok. Sadece şeytan meyvesi. Luffy'nin dirilmesi de teknik olarak ölmüş birinin kalp müdahalesiyle hayata dönmesi gibi bir şey. Evet normalde kişi ölünce meyve terk eder ama bu meyvenin öyle bir özelliği olabilir çok takılmamak lazım.

Öte yandan Nika geri döndü muhabbetini de bence reenkarnasyon ya da vücuda girmesi vs gibi okumak yanlış. Hiluluk'un ölmeden önce yaptığı konuşmayı ve seride sıklıkla üzerinde durulan diğer göndermelere dikkat edin. One Piece'in temel taşlarından birisi kişiler ölse bile onlar gibi olan ve onların hayalini paylaşan yeni insanlar doğduğu zaman onların aslında ölmemiş olması. Gibi gibi. Yani nika krhanetini avatar tarzı reelkarnasyondan ziyade "onun gibi birisi çıkacak" tarzında okumayı daha doğru buluyorum ben.
Yanlış anlaşılmasın ben reenkarne olduğunu düşünmüyorum. Tanrı, mistik veya kişi özellikli meyvelerin daha farklı bir sınıf olarak kullanıcıyı etkilediğini düşünüyorum. Luccinin doğası leopardan dolayı agresif iken sengokunun Buda meyvesi bir insanımsı olduğu için sengokuyu daha derin etkileyebilir gibi. Paramecia,zoan,logia halkın bildiği meyve türleri fakat daha derin bir sınıflandırma çıkarabilir Oda. Çok yüzeysel kaldı çünkü.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık