Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 121 71.6%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 33 19.5%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 15 8.9%

• Kullanılan toplam oy
    169
Loki>Luffy diyorsun yani? Şaşırtıcı.
Loki>Luffy demiyorum.

Nidhog meyvesinin skilleri Nika'nınkinden daha iyi diyorum. İmu'nun gölge bedenini yok eden Loki ve Ragnir'di. Daha da doğrusu Ragnirin buz gucuydu. Harald'ı öldüren yine Nidhogg meyvesinin yıldırımıydı. Luffy ise hala sadece yumruk atıyor. Elementsel böyle yok edici bir gücü yok hala. Yumrugunda islevsiz kaldığını görüyoruz. Goroseilere Sommers'a kalıcı bir şey yapamadı.

Yarın bir gün Luffy'nin ateş gücü çıkar ve vurduğunda kül ederse o zaman işler değişir.

Bu arada bence ateş gücü çıkacak Luffy'nin.

Ayrıca bu ateş gücü çıkmak zorunda bence. Zamanında Nika ve Nidhogg karşı karşıya gelmiş. Ragnir'in buz gücünü nötrleyecek bir şey lazım. Bu buzu sadece Ragnir çözebilir deniyor ama bence Nika'nında buna karşı ateş gücü vardı.

Bu ateş gücünün çıkacağını %90 olarak bekliyorum.

Son düzenleme:
Loki>Luffy demiyorum.

Nidhog meyvesinin skilleri Nika'nınkinden daha iyi diyorum. İmu'nun gölge bedenini yok eden Loki ve Ragnir'di. Daha da doğrusu Ragnirin buz gucuydu. Harald'ı öldüren yine Nidhogg meyvesinin yıldırımıydı. Luffy ise hala sadece yumruk atıyor. Elementsel böyle yok edici bir gücü yok hala. Yumrugunda islevsiz kaldığını görüyoruz. Goroseilere Sommers'a kalıcı bir şey yapamadı.

Yarın bir gün Luffy'nin ateş gücü çıkar ve vurduğunda kül ederse o zaman işler değişir.

Ayrıca bu ateş gücü çıkmak zorunda bence. Zamanında Nika ve Nidhogg karşı karşıya gelmiş. Ragnir'in buz gücünü nötrleyecek bir şey lazım. Bu buzu sadece Ragnir çözebilir deniyor ama bence Nika'nında buna karşı ateş gücü vardı.

Zaten güneş tanrısı olan birinin alevi olmaması saçma olur. Ayrıca ateş gücü var zaten yumruğunu alevle kaplayıp saldırı yapabiliyor. Bizde diyorduk bunu nasıl yapıyor sürtünmeden ötürü mü kolu alev alıyor vs diye teori üretiyorduk. Aslında Güneş Tanrısı olduğu içinmiş :D

Loki>Luffy demiyorum.

Nidhogg Nikadan daha iyi bir yetenek ağacına sahip değil bence bariz belli . Nikanın gücü Goroseinin deyimine göre çok uçuk ve absürt.

Şu ana kadar çizgi roman gücünün üstünde bir güç görmedik, Luffy yoktan boya üretip ağacı kemirip beyzbol sopası yaptı. Bu yetenekle olacak bir şey değil. Adam gözünü yarasını falan çıkarıp takıyor. Bu şu demek yok yıldırımmış yok magmaymış Nika gücü karşısında anlamını yitiriyor . Luffy Kizarunun ışınını yutuyor ve rakiplerinin bedenlerini bile keyfine göre değiştirebiliyor . Kaido bile bu yaptıklarının bir anlamı yok demeye getiriyordu .

Nidhogg ve Ragnir şu an One Piece dünyasında göre bu kadar uçuk bir yetenek göstermedi ve bence OP dünyasının sınırının dışına da çıkmadı.

Nika kesinlikle One Piece dünyasına ait bir güç değilmiş gibi görünüyor tabi bunun temel sebebini finalde göreceğiz kasıtlı şekilde böyle tasarladığı da bariz .

Nidhogg Nikadan daha iyi bir yetenek ağacına sahip değil bence bariz belli . Nikanın gücü Goroseinin deyimine göre çok uçuk ve absürt.

Şu ana kadar çizgi roman gücünün üstünde bir güç görmedik, Luffy yoktan boya üretip ağacı kemirip beyzbol sopası yaptı. Bu yetenekle olacak bir şey değil. Adam gözünü yarasını falan çıkarıp takıyor. Bu şu demek yok yıldırımmış yok magmaymış Nika gücü karşısında anlamını yitiriyor . Luffy Kizarunun ışınını yutuyor ve rakiplerinin bedenlerini bile keyfine göre değiştirebiliyor . Kaido bile bu yaptıklarının bir anlamı yok demeye getiriyordu .

Nidhogg ve Ragnir şu an One Piece dünyasında göre bu kadar uçuk bir yetenek göstermedi ve bence OP dünyasının sınırının dışına da çıkmadı.

Nika kesinlikle One Piece dünyasına ait bir güç değilmiş gibi görünüyor tabi bunun temel sebebini finalde göreceğiz kasıtlı şekilde böyle tasarladığı da bariz .
Bahsettiğin şeylerin bir önemi yok ve genel olarak da mizah amaçlı kullanıldılar. Yarın bir gün Luffy ağır bir hasar alır ve bu hasarı etiket gibi çıkarıp kenara atar ve iyileşirse dediğinin bir anlamı olur.

Law da yeteneğiyle ruhları değiştiriyor. Nami'nin vücuduna Sanji'yi Smoker'ın bedenine Tashigi'yi koyuyor. Bu güç mü daha büyük bir şey yoksa dediğin mi? Çizgi roman gücü varsa da çok kısıtlı bir güç. Doğrudan ataklarına yansıyan bir şey görmedik. Sommers ve Imu'ya çok kızdı ve vurduğu atak yine yumruk atmaktı. Ve etkisi olmadı.

Luffy Kizaru'nun ışınını yutuyor ve hasar alıyor. Sanji Kizaru'nun ışınını tekmelip kenara atıyor. Kizaru'nun suratının aldığı hali hatırla mesela. Seride bu tarz fizik üstü şeyler sadece Luffy'de varmış gibi anlatıyorsunuz. Bu bahsettiğim örnekleri hiç görmüyorsunuz.

Ayrıca Big Mom'ın oğlunun masal kitabı gücü, ayna dünyası güçleri vb. bir sürü güç var. Nika'nın yaptıkları bunlar yanında hiçbir şey.

Kuma yetenğiyle acıları hastalıkları bir balon olarak vücudun dışarısına çıkarıyor? Bu güç çok mu mantıklı? OP'un sınırları diye bir şey yok.

Loki>Luffy demiyorum.

Yıllar Önce
Çok Uzak bir Forumda
Luffy'nin sadık takipcisi
Alpamis Loki grubuna katılmıştı
bunu mertçe bulmayan Usta Battal
Alpamise karşı durarak onu durdurup
doğru yola getirmeye çalıştı ama çok
geç kalmıştı, belliki artık kılıçlar çekilecek ve savaşılacaktı. :D

Şu paragraf Loki Luffy'den güçlü demek zaten.

Eğer Imu luffy’nin antisi ise güç olarak yada zıddı ise ikisindede davul çalmalar vs. var. O zaman ımu’nun yaptığı bazı şeyleri luffy’de yapabilmeli yetenek olarak. Sadece kendini haki olarak değil yetenek olarakta sağlam geliştireceği bir vs geliyor gibi.

Eğer Imu luffy’nin antisi ise güç olarak yada zıddı ise ikisindede davul çalmalar vs. var. O zaman ımu’nun yaptığı bazı şeyleri luffy’de yapabilmeli yetenek olarak. Sadece kendini haki olarak değil yetenek olarakta sağlam geliştireceği bir vs geliyor gibi.
Tam Luffynin antisi değilde birkaç gücü kendinde toplamış biri gibi.

-Imu, lokinin boyutunun kendisi için tehdit olacağını düşündüğünden kalıcı ya da şarta bağlı olarak kısaltır. Böylece rahatça tayfaya gelebilir
Youtube'da bende başka bir teori görmüştüm. Loki'nin meyvesinin olayı tamamen bir yanlış anlaşılmadan ibaret diye. Dayanağı normalde zoanlar hayvan formlarına kalmak için bir enerji harcamıyor, Morgan eforsuzca 7/24 martı formunda. Loki şuana kadar sadece bir kere ejderha oldu o şekilde savaştı ve insan formunda çekicini bir kere savurdu ve nefes nefese kaldı. Buz saldırısını çekicin kendi yaptığını söyledi o yüzden enerjisinin bitmesi hiç mantıklı değil. Buz yeteneği aslında Loki'den kaynaklanıyor ve o gördüğümüz dev formu aslında normal zoan formu değil. Boyutunu yeteneği ile kasten büyütüyor o yüzden enerjı harcıyor diyordu.
Mantıksız gelmedi ama teoride bahsedilmeyen Loki'nin yıllardır zincire vurulmuş bir şekilde yaşıyor olması ve kurtulmadan hemen önce Shamrock tarafından delindiği. Bunlardan dolayı da öyle aham şaham bir enerji harcamadan nefes nefese kalmış olması normal bence.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık