Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 106 70.7%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 29 19.3%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 15 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    150
Hala Luffy öldü Nika geldi muhabbeti var hala.Luffy Gear 5 açtığında bile BEN MONKEY D LUFFY BEN BURADA SENİ AŞACAĞIM VE KORSANLAR KRALI OLACAĞIM dediği an zaten oradaki kişi Luffy olduğu belli oluyordu.Meyvesini iptal edince orada bulunan kişi aynı olacak yani Luffy olacak.
Vega uyanmış Zoanların kullanıcının kişiliğini ele geçirdiğinden bahsediyordu: Nika, Luffy'nin kişiliğini baskılıyor, çocuk sinirlenemedi bile Usopp ve Brook'a; Vega olayında da o Gorosei'leri paramparça ederdi normalde. G5 + Yüzünden Gülümsemesi Silinmiş %100 Ciddi Luffy kişiliğini kaldıramaz şu an seri; onu görürsek Mu'ya da geçmiş olsun... Normalde %50 Luffy, %50 Meyve kişiliği görüyorsak; G5 modunda %25 Luffy %75 Nika kişiliği görüyor olabiliriz(oranlar sallama). Dediğin gibi kendisini Monkey D. Luffy olarak bildiği için %100 Nika görmüyoruz en azından o kesin.

One Piece'in mezarlığı Luffy'nin ezip geçtiği şekil adamlarla dolu. Ciddi Luffy'li G5 görebilmemiz için bazı arkadaşların beklediği gibi tayfadan birisinin ölmesi lazım veya daha ciddi ne olur bilmiyorum. Jinbei, Luffy'i Ace'in ölümünden sonra Tayfası sayesinde sakinleştirebildi, şimdi birisi ölürse; 2 sene önce yarım kalan mevzu gerçekleşir ve Luffy içinden geçer evrenin.

Tabi tersi de mümkün, gerçekten %100 Nika görürsek MU ile arasında geçecek bir sohbete de şahit olabiliriz geçmişi yad eden.

Imu şu an iki tanrının bulunduğu Elbaf'a nerfli olduğunu bile bile geliyor. Kendine o kadar güveniyor ve hakisinin yayıldığı alan tüm Elbaf.
Bunları hesaba katarsak Imu'yu teke tekte normal şartlarda alabilecek bir karakter yok şu an.

Teach yenebilir mi? Hayır.
Teach yenebilir mi? Evet.

Olay tamamen Teach'in babasından Imu'nun zayıflıklarını öğrenmesine ve Yami Yami'nin Imu'ya karşı kullanılıp kullanılamayacağına bağlı. Eğer Yami Yami Imu'da işe yaramazsa ve/veya Teach babasından Imu'nun zayıflıklarını vs hiçbir şeyi öğrenemediyse Imu darmadağın eder Teachi. Yanına Luffy ve Loki'yi de koy sonuç değişmez.

Her şey burada Yami Yami'ye bakıyor.
Teach yaş tahtaya basmaz. :D

Vega uyanmış Zoanların kullanıcının kişiliğini ele geçirdiğinden bahsediyordu: Nika, Luffy'nin kişiliğini baskılıyor, çocuk sinirlenemedi bile Usopp ve Brook'a; Vega olayında da o Gorosei'leri paramparça ederdi normalde. G5 + Yüzünden Gülümsemesi Silinmiş %100 Ciddi Luffy kişiliğini kaldıramaz şu an seri; onu görürsek Mu'ya da geçmiş olsun... Normalde %50 Luffy, %50 Meyve kişiliği görüyorsak; G5 modunda %25 Luffy %75 Nika kişiliği görüyor olabiliriz(oranlar sallama). Dediğin gibi kendisini Monkey D. Luffy olarak bildiği için %100 Nika görmüyoruz en azından o kesin.

One Piece'in mezarlığı Luffy'nin ezip geçtiği şekil adamlarla dolu. Ciddi Luffy'li G5 görebilmemiz için bazı arkadaşların beklediği gibi tayfadan birisinin ölmesi lazım veya daha ciddi ne olur bilmiyorum. Jinbei, Luffy'i Ace'in ölümünden sonra Tayfası sayesinde sakinleştirebildi, şimdi birisi ölürse; 2 sene önce yarım kalan mevzu gerçekleşir ve Luffy içinden geçer evrenin.

Tabi tersi de mümkün, gerçekten %100 Nika görürsek MU ile arasında geçecek bir sohbete de şahit olabiliriz geçmişi yad eden.
Zaten şuan çift kişilikli. Ölünce bu yıllardır uyandırılamamış meyve iradesini azmini görence Luffy'nin bu kişinin ölmesine izin veremem uyanayım artık yeter dedi herhalde böyle ortaya çıktı. G5 de ki kişinin Luffy ile alakası yok zaten kişilik karakter olarak. O meyvenin ruhu bedeni ele geçiriyor %75 kendisine 25 de Luffy e ait takılıyor. Resmen Maske filminde olduğu gibi hiç bir farkı yok bana kalırsa.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık