İnanır mısın bilmem ama Dragon benim güncel top 8 karakterimden biri.Uzun metin görünce gene arada bir yerde Dragona sallamışsındır dedim yanıldım abi iyi iyi gelişme var![]()

Ama işte sataşmak daha zevkli.

İnanır mısın bilmem ama Dragon benim güncel top 8 karakterimden biri.Uzun metin görünce gene arada bir yerde Dragona sallamışsındır dedim yanıldım abi iyi iyi gelişme var![]()

Gücü hariç bende arada sallıyorum video falan. xd Güzel içerik çıkıyor Reis(Dragon) Sağolsunİnanır mısın bilmem ama Dragon benim güncel top 8 karakterimden biri.
Ama işte sataşmak daha zevkli.![]()

İmu Ezeldeki Cengiz midir diyorsun?Bence imu, joyboy ve daivy hepsi yada ikisi dostlardı. İmu bir şekilde kendine bu gücü kazandırınca yoldan çıktı. En büyük düşmanlıklar iyi dostluklardan çıkar... Belki de alabasta prensesine aşık bile olmuş olabilirler![]()
Daha iki üç bölüm önce Luff yenmedi mi bunu?King seviyesi + Shanks seviyesi Haki + Tecrübe ve Etkin silah kullanma + En iyi 12 silahı uyanmış meyve yedirmiş + Üst düzey Şeytan meyvesi + Ope opeden gelen ölümsüzlük + Mother Flame + Kara büyücülük gibi birçok yetenekle IMU açıkçası Kaido,Loki ve Wb'yi de geçerek en üst düzey güçleri barındıran karakter oldu. Neden 1000 yıldır yenilmediği belli.
Elbaf hemen bitmez aksine wano’dan uzun sürmesini bekliyordum ki o yönde ilerliyor.Serinin zirvesindeki karakaterin şu anda zuhur etmesi serinin geleceği konusunda kafa karıştırıcı. Oda Elbaf'ın hemen biteceğini söylemişti. O zaman şu andan itibaren artık devrimciler harekete geçecek mi? Artık hükümet savaşı arcı başlıyor mu yani? Öte türlü şu andan itibaren olacak başka herhangi birşey kafama yatmıyor.