Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 70 70.0%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 20 20.0%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 10 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    100
Bence imu çokta beklenen hype yaratacak bir tipte değil , girişi boş sagda solda siyah kivilcimlar yıldırımlar var , tip olarak bir yonkou havası bile vermiyor bana kalırsa , hani en tepedeki kişilerden birinin böyle olmasi bana zayif bir kurgu gibi geliyor. Bunun dışında tamamen aptallık abidesi hepsi imu ve sovalyelerin , az önce şamarı yedi hala tek gidiyor , o kadar amiral var , gorosei var boş boş seyler , kazanma ihtimalini arttiracak şeylere yatırım yapmıyor bile. Ama alevi sahnesi gördük enerji lazim diyor belki imu elbafa kutsal silahla vurabilir buna gönderme olabilir ama ne olursa olsun zayıftı bence ki bu zamana kadar olan olaylar da benzer şekilde saçmalık yıllardır dört yonkou var ve devrimciler dışı işleyişini etkileyen yok kutsal ejderlerijn işleyişini , 800 yil olmuş , potansiyel büyüme ihtimali olan tüm korsanları yüksek seviyeye gelene kadar yok edebilecek bir topluluğun var , neden yapmazsinki. Denizcileride finanse eden topluluk bunlar muhtemelen denizci tarafındanda aksiyon amaçlı yardım alabilirsin , tamamen düşünce eksikliği saçmaliktan başka bişey deil , hadi time skip öncesi işlerin ciddiye geleceğini düşünmedin doflamingo gibi karakterler düşünce de mi uyanmadın hiç , ayrıca kocaman ekibin var hala yemek sıkıntısı çekiyorsun hepsinde sağlam meyveler var , bir tane ülkeye çöksen bile yetecek çözülecek durum ama sen bunu dusunmek yerine oraya buraya kutsal silahla vurup aura farmlamak dışında bişey yapmiyosun. Oda bence iyi bir yazar değil , geçmişteki birçok şeyin altını dogru düzgün doldurmadı, son senelerde retconunda dibine vurdu , güç dengeleri anlamindada patates bir yazar. Asla tagmin edilemeyecek fore shadowing mi ne deniyorsan ondan doldurmuş sadece , seri güzel başlamış doğru ama şu son ilerlemelere falan bakılırsa pekde iyi gitmiyor , iyi de bitmeyecekte.

Evet dediğin gibi tasarımı ben de çok beğendim aşırı havalı gözüküyor, daha tam görmemiş olmamıza rağmen hem de. Ya en önemlisi hikayeyi düzgün kursun da cinsiyet hiç fark etmez cidden. :D
Bu bide bizimkileri tarumar ederse bak o zaman tadından yenmeyecek. Ebelek übelek hale getirilip rezil ederse söverim banımı yerim daha da okumam :D Pizza felan yapar simdi Luffy bunu delirtir beni

İmu şövalyeleri kurtarıcak gibi. 1-1 vs bekliyorum. Ayrıca killigham sanji’ye bilenmiş. Zoro’da sommers’e takılıyor. Oda eşleştirmiş sanki.

Birde bu mosa denilen eleman vardı loki’nin konuştuğu. Savaşın sonunda veya kritik bir bölümünde bunun etkisi olacağını düşünüyorum. Böyle karakterler kritik zamanda ortaya çıkıyor.

Geliyor gelmekte olan.

IM'in gördüğü kader/miras ağı ;

--Davy D. Jones => Davy D. Xebec => Davy D. Teach
--JoyBoy => Gol D. Roger => Shanks & WB => Luffy
--Harald => Loki
--Nefertari D. Lily => Kobra => Vivi
--Neptün => Şirahoşi

Bu 5 kişi, IM'in bildiği tarihle ilgili en kilit kişiler ancak bence bu görsel IM'in görmediği diğer karakterleri figüran yapmıyor. Misal Shanks-Momo & Zunesha - Yamato vs hala önemli ve onlar gibi pek çok karakter var. Dragon var daha en basitinden.

Bir de IM, kader/miras ağına nedense NİKA ve NİDHOGG'u koymamış. JB ve Harald'ın önüne pekala konulması gerekiyor onların da. Devler Nidhogg için efsanevi hazine diyorlar ki devler için efsane olabilmesi için 1000 yıldan daha önceden beri devlerin elinde olması lazım. IM bunu nasıl bilemiyor hayret doğrusu. Yine JBnin Nika olduğunu bilen IM, hakiki Nika hakkında niye yorum yapmıyor, bu kısımlar merak konusu.

Keşke Imu ilk Nika çıksa. Tüm esirleri kurtarmasına rağmen her zaman dışlanan biri olsa ve bi anda iblis tarafından ele geçirilip Dark Nika olmuş olsa...
Bu, bunca zaman neden beyinsizce hareket yaptığını falan her şeyi açıklar.

--Harald => Loki
--Neptün => Şirahoşi

Bu 5 kişi, IM'in bildiği tarihle ilgili en kilit kişiler ancak bence bu görsel IM'in görmediği diğer karakterleri figüran yapmıyor. Misal Shanks-Momo & Zunesha - Yamato vs hala önemli ve onlar gibi pek çok karakter var. Dragon var daha en basitinden.

Bir de IM, kader/miras ağına nedense NİKA ve NİDHOGG'u koymamış. JB ve Harald'ın önüne pekala konulması gerekiyor onların da. Devler Nidhogg için efsanevi hazine diyorlar ki devler için efsane olabilmesi için 1000 yıldan daha önceden beri devlerin elinde olması lazım. IM bunu nasıl bilemiyor hayret doğrusu. Yine JBnin Nika olduğunu bilen IM, hakiki Nika hakkında niye yorum yapmıyor, bu kısımlar merak konusu.
Dragon öyle bir karakter ki Imu’nun bile varlığından haberi yok. Ansızın çıkıp takıcak bıçağı Dragon reisim. Neye uğradığını şaşıran Imu oracıkta can verecek.

10k yıldır Nika, 1k yıldır joyboy uğraşıyor ama Imu reis hepsini alt edip yoluna devam ediyor, ta ki Dragon paşama kadar…

--Harald => Loki
--Neptün => Şirahoşi

Ayrıca Imu Nika hakkında yorum yapmıyor çünkü Nika Imu’dan bile eski. Imu 1k yıl önce dünyaya geldi, şeytan meyvesi yedi, nika meyvesi yiyen joyboy ve jones’la kapıştı, herkesin içinden geçti ama Nika gibi antik zamanlarda yaşamış bir varlıktan habersiz. Nika da şeytan gibi antik, çok eski tarihlere dayanan karakterler. Imu ve Joyboy bile bunların ne olduğunu bilmiyordur.

Bu İmu son boss olmayacak gibi geliyor bana, ilk 20 meyve falan denmiş güç dengeleri biraz daha yukarı çekilebilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık