Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 52 69.3%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 16 21.3%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 7 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    75
Yani animelerde hep oluyor böyle. Naruto'da mesela en karizma adam Madaraydı açık ara ama Kaguya çıktı, fma'da baba gitti çocuk vücuduyla son dövüşe katıldı falan ama One Piece böyle bir seri değil bence. Gene en güçlüsüdür Imu ama yani bir şekilde harcarlar onu, fazla temiz yüzlü One Piece kötüsü olmak için.
:D

bb gibi ucube.. tayfasıyla law'ı yenen adam
Tayfasıyla falan ama adamın kaybettiği dövüş yok
Çok şey geliyor aklıma da bir türlü karasakalın son düşman olacağı senaryosu yaratamıyorum. Tam Odalık 😂
Bu bölümde kutsal topraklarda konuştukları şeylerin hepsi Karasakala yarayabilir.

Ana alevi ve erzak sorunundan bahsedildi. York'a kendilerine faydalı olduğunu düşündükleri sürece kutsal olma hakkı tanıyacaklarını tekrar duyduk. Bütün bunları birleştirince Karasakal gidip devrimcilerin fişini çeker ve beni kutsal yapın derse reddetmezler bence. Zaten Koby'i verip kendi krallığını alma derdindeydi, bu yolla denizci üssüne harekete geçti gibi. Bir anda karşısına bambaşka bir fırsat çıkarsa şaşırmam.

Ana alevinden bahsettim, o nasıl Karasakala yarar dersen cevap basit. Vegapunk daha önce Pacifistaları yaparken en üst düzey yetkiyi kadimlere vermişti. York ana alevini bitirdikten sonra yetkiyi gene onlara verir muhtemelen. Hatta belki de çoktan vermiştir. Lulusia'da kullandıkları antik silah ana alevi ile çalıştırılmıştı sanki diye hatırlıyorum. Catarina Devon'un Satürn'ü meyvesi ile kopyalaması buna yarar belkide.

Hakikaten aslında Teach'in olan zıtlık İmu'ya verilmiş gibi... Nika hayalleri gerçek yapıyor, İmu kabusları... Nika davul çalıyor devleri harekete geçiriyor, İmu'da cansızları canlandırıp yine müzik yayıyor...

İmu'nun hibrit formu da devler kadar uzun. Gerçi bi bajrang gun'a bakar. Gerçi İmu'nın G5'i de olabilir... Uyanış gibi...

Imu = Şeytan Meyvesi
Nika = Tanrı Meyvesi

Imu gelince cansız nesneler can bulup şeytani bir ritm tutuyorlar.

Nika ortaya çıkınca da davul zurnalı eğlenceli bir müzik açığa çıkıyor.

Biri beyaz diğeri esmer tenli.

Her şekilde birbirine zıt düşünülmüş karakterler.

Imunun kral olduğuna çok takılmamak lazım, kral da olsa Satürnün Emethi sakladığını bilemediği gibi her şeyi bilemiyor bu adam.

--Dlerin Davynin JBnin Lilynin iradesinin ve mirasının aktarıldığından haberi yok
--Kehanetten, plandan, Elbaftaki duvar yazısından vs de haberi yok.
--Nikayı hiç takip etmemiş, WB niye Luffyi korudu diye soracak kadar cahil, Nidhoggun da Elbafta olduğunu bilmiyor

Bu bölüm de, kaderin ağlarını yeni görüyor. Halbuki basit bir not defteri tutsa elinin altındaki sonsuz istihbaratla çoktan kader ağının haritasını çıkarabilirdi ama Şeytanın Avukatında söylenen replik gibi " Kibir En Sevdiğim Şeydir" kafasıyla gidince yumurta kapıya dayanında anca fark edersin işte.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık