Kidd'in yaşadığı şu Demaro Black tarafından taklit edildiği gün teyit edilmişti sanırım.Görürsün baba, Kid yaşıyor, ahanda buraya yazıyorum.
Kimin taklidini yaparsa geri geliyor.

Son düzenleme:
Kidd'in yaşadığı şu Demaro Black tarafından taklit edildiği gün teyit edilmişti sanırım.Görürsün baba, Kid yaşıyor, ahanda buraya yazıyorum.

Kurtarmaz usta bu yorum.Elbafta zaman hızlı akıyor. Luffy aslında 18 aydır g5 te
Hiçbiri tehdit deil bence güç açısından şuan sadece tarihte oldukları kimliklerine göre bakıyor imu tam potansiyallerine gelince dediğin olur yoksa rox ve ekibi luffy ve lokiden çokdaha güçlü yaniLoki ve Luffy Xebec'e kıyasla İm için daha büyük tehdit.Bu durum Xebec reisin itibarına gölge düşürmez ama.
Ben şimdiye kadar takip ettiğim hiçbir animede ana karakterin saf güçle ön plana çıktığını görmedim. Gücün yanında kader, soy, ırk, seçilmişlik, azim, arkadaşlık, fedakarlık, saf kalplilik, birleştiricilik vs vs onları ön plana çıkarıyor. Luffyde de farklı olacağını zannetmiyorum.Hiçbiri tehdit deil bence güç açısından şuan sadece tarihte oldukları kimliklerine göre bakıyor imu tam potansiyallerine gelince dediğin olur yoksa rox ve ekibi luffy ve lokiden çokdaha güçlü yani