Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1178 Spoiler Yorumları

Kendi bedeni disindayken daha fazla haki gerekiyordur kendi bedeninde tam gücü ile savasiyordur o yuzden gelecek sanırım

yav bu imu ne dandik bir şey çıktı şimdiye kadar. 1000 senedir mutlak güç ol, domi reversi dene tutmasın sonra iki tane veletten darbe yiyip kaç(sebep ne olursa olsun)... büyük hayal kırıklığısın MU

Luffy bitkin halde iken imu adaya gelecek. Hakisi sebebiyle Luffy ve Loki dışında ayakta kalan olmayacak ama Luffy bitkin halde olduğu için çenesiz ve dişsiz dede modunda müdahele edemeden Lokinin yenilmesini izleyecek. Loki tek başına yetersiz kaldığı noktada ve imu da yeterince güç harcamışken Luffy enerjisini toplayacak İmuya dalarak etkili saldırılar yapacak. Loki bile şaşıracak ve İmu güç toplamak için geri çekilmek zorunda kalacak. Tabi tüm bunlar 2 yıla yayılacak bir savaş olur bence.

Şu anda Loki henüz Luffy Nika olarak görüp saygı duymuyor. Onu ayak bağı olarak görüyor. Yıldırım falan atıyor üzerine. Luffy vs İmu izleyince Nika olarak kabul edip saygı duyacak Xebec gibi tayfasına katılmak isteyecek. Tabi klasik tayfa üyeleri gemiye bir antik devin binemeyeceğini ona yemek yetişmeyeceği gibi bir dünya mazeret ile Luffyi durdurmaya çalışacaklar. Dorry broggy kahkaha atarak Luffynin Namiden dayak yiyişini izleyecek. Loki ise sonrasında katılmayı çok istiyorum ama Elbafın gerçek bir krala ihtiyacı var onları savaşçı bedenlerine geri kazandırıp savaşa hazırlamam gerek diyip adada kalacaklar ve bizimkiler bu adadan yelken açıp maceraya devam edecekler bir iki saçma geçiş ve gereksiz yeni karakter tanıtımı sonrası Karasakal tayfası ile karşılacaklar diye düşünüyorum. Bu saçma geçiş arklarında bana kalırsa yonkou Buggy ve ekibi ile hazine kovalamaca tarzında bir sürtüşme olabilir. Bu süreçte shanks karasakala yenilir ve final arcına geçeriz.

Nika'nın yapamadığını Ragnir yapıyor.:D Nika'cılar fena patlamaya devam ediyor.:D
Usta luffynin pil gene bitti ....

Benim şahsi düşüncem tanrı vadisindeki imu ile burdaki imunun arasında dağlar olduğu imu zaten burda yokmuş uzantısınu göndermiş ama bukadar kolay harcanması aşırı saçma gelio bana

Diğer türlü tanrı vadisi garp-roger-kaido-linlin-rox-wb<luffy+loki felanmı olacak?

Daha ne yaptı ki hemen yaşlı dayı formuna düştü? 2 tane yumruk attı hemen patates oldu. Resmen 5 dakikalık yonko bizimki.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık