IMU öyle bir haki salmış ki sürekli doğuya bakan Dragon, batıya bakma ihtiyacı hissetmiş diye yorumladım.
IMU öyle bir haki salmış ki sürekli doğuya bakan Dragon, batıya bakma ihtiyacı hissetmiş diye yorumladım.
Imu’da portal acma durumu var mi bilmiyorum ama bence direkt isinlanir. Elbaf’i bitirecegini sanmiyorum daha dram yasanmadi once dram yasanacak kotu karakter def edilecek ondan sonra biterElbaf bitti mi yoksa IMU portal açıp bizzat mı gelecek tam anlayamadım..
Nika gibi gerçek bir Tanrı olan kişiye, üstelik serinin ilk Tanrı'sına ayıp etmişsin; diğerleri karakterleri övmek için verilmiş basit ünvanlar sadece... Bu arada Usopp'u tanrı ilan eden kişi...Nika-Güneş Tanrısı
XXX-Savaş Tanrısı(Savaş tanrısının ismi Mahmut olsun)
XXX-Orman Tanrısı(Orman tanrısının ismi Ahmet olsun.)
Ryuma-Kılıç Tanrısı

Imu eski çağdan kaldığı için o tarz bir dil kullanıyor. İngilizce'sinde de buna yakın bir şekilde kullanılmış.Bölümü yeni okudum @Smoker eline sağlık bir şey soracağım neden gemi ortaya çıktı değil de sefine zuhur eyledi İmu yüce bir şahıs olduğu için ağır konuştuğunu mu düşünüp yorum mu kattın yoksa İngilizcede de tarzı farklı mıydı![]()
ben bu tartışmada taraf olmak istemiyorum ama lucci leopar meyvesi yedi diye ona atıyorum "luffy vs leopar" demiyoruz "luffy vs lucci" diyoruz luffy'ye neden inatla nika diyorsunuz onu anlamıyorumÇok daha rahat anlaman için çok basit bir örnek vereceğim.
Seride şu ana kadar gördüğümüz/duyduğumuz tanrı olarak adlandırılanlar:
Nika-Güneş Tanrısı
XXX-Savaş Tanrısı(Savaş tanrısının ismi Mahmut olsun)
XXX-Orman Tanrısı(Orman tanrısının ismi Ahmet olsun.)
Ryuma-Kılıç Tanrısı
Düz meyveler
Lucci-Leopar meyvesi
Kaku-Zürafa meyvesi
Doflamingo-İp meyvesi
Şimdi düz meyveler uyanış açınca ne oluyor? Leopar tanırısı, Zürafa tanrısı mı oluyor? hayır...
Doflamingo uyanışı açınca İp tanrısı mı oluyor? Hayır...
Loki, Nidhogg meyvesi yediği için savaş tanrısı Mahmut kişisine mi dönüşüyor? Hayır...
Mesela Zoro kılıç meyvesi yedi uyanış açtı Ryuma'ya dönüştü. O zaman derim ki haaa bak bu Ryuma.
Ama Zoro gitti zürafa meyvesi yedi Haa bak bunu geçmişte Kaku yemişti o yüzden Zoro'ya bundan sonra Kaku demek lazım? Demem... Senin dediğin mantık bu ki çok saçma.
Luffy uyanış açınca geçmişte yaşamış olan bir Tanrı'ya dönüşüyor. Bir hayvana ya da bir canlıya değil. Bu yüzden g5 Nika oluyor ve herkes Nika diye sesleniyor.
-Beklediğimiz kadar ağırlığı yok Imu'nun cidden. Imu muhtemelen kötü biri çıkmayacak, aslında kötü demeyelim de davasında ona hak vereceğiz bence.Şu silüet tipiyle ciddiye alamıyorum. Tam teklemelik tip gibi duruyor. İm nin benim üzerimde bir ağırlığı ve korkunçluğu yok.