Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1178: Solan Bir Kâbus

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Çok iyi

Kullanılan: 28 33.7%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 24 28.9%
  • Ortalama

Kullanılan: 13 15.7%
  • Kötü

Kullanılan: 7 8.4%
  • Okunmaz

Kullanılan: 11 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    83
Bölümü yeni okudum @Smoker eline sağlık bir şey soracağım neden gemi ortaya çıktı değil de sefine zuhur eyledi İmu yüce bir şahıs olduğu için ağır konuştuğunu mu düşünüp yorum mu kattın yoksa İngilizcede de tarzı farklı mıydı :D

Nika-Güneş Tanrısı
XXX-Savaş Tanrısı(Savaş tanrısının ismi Mahmut olsun)
XXX-Orman Tanrısı(Orman tanrısının ismi Ahmet olsun.)
Ryuma-Kılıç Tanrısı
Nika gibi gerçek bir Tanrı olan kişiye, üstelik serinin ilk Tanrı'sına ayıp etmişsin; diğerleri karakterleri övmek için verilmiş basit ünvanlar sadece... Bu arada Usopp'u tanrı ilan eden kişi...:ehe:

Çok daha rahat anlaman için çok basit bir örnek vereceğim.
Seride şu ana kadar gördüğümüz/duyduğumuz tanrı olarak adlandırılanlar:

Nika-Güneş Tanrısı
XXX-Savaş Tanrısı(Savaş tanrısının ismi Mahmut olsun)
XXX-Orman Tanrısı(Orman tanrısının ismi Ahmet olsun.)
Ryuma-Kılıç Tanrısı

Düz meyveler
Lucci-Leopar meyvesi
Kaku-Zürafa meyvesi
Doflamingo-İp meyvesi

Şimdi düz meyveler uyanış açınca ne oluyor? Leopar tanırısı, Zürafa tanrısı mı oluyor? hayır...
Doflamingo uyanışı açınca İp tanrısı mı oluyor? Hayır...

Loki, Nidhogg meyvesi yediği için savaş tanrısı Mahmut kişisine mi dönüşüyor? Hayır...

Mesela Zoro kılıç meyvesi yedi uyanış açtı Ryuma'ya dönüştü. O zaman derim ki haaa bak bu Ryuma.

Ama Zoro gitti zürafa meyvesi yedi Haa bak bunu geçmişte Kaku yemişti o yüzden Zoro'ya bundan sonra Kaku demek lazım? Demem... Senin dediğin mantık bu ki çok saçma.

Luffy uyanış açınca geçmişte yaşamış olan bir Tanrı'ya dönüşüyor. Bir hayvana ya da bir canlıya değil. Bu yüzden g5 Nika oluyor ve herkes Nika diye sesleniyor.
ben bu tartışmada taraf olmak istemiyorum ama lucci leopar meyvesi yedi diye ona atıyorum "luffy vs leopar" demiyoruz "luffy vs lucci" diyoruz luffy'ye neden inatla nika diyorsunuz onu anlamıyorum

Chopper olayını açıklar umarım, İm alığıda bu çevirdiklerim nasıl normale döndü felan diye de sorgulamiyor, çok ilginç… Bunu Oda ne zaman açıklar Allah bilir…

Loki ve Luffy meyvenin antikliğinden etkilenmedi o bir kesin.. İmde kendi kendine lades yaptı.

Şu silüet tipiyle ciddiye alamıyorum. Tam teklemelik tip gibi duruyor. İm nin benim üzerimde bir ağırlığı ve korkunçluğu yok. Böyle yaptığı sürece komik geliyor. Oda da sırf karakter ölmesin diye adama mekanik kalp takmış, öldür geç. Sanji çok güzel eziklemiş, boş insanlar.

Şu silüet tipiyle ciddiye alamıyorum. Tam teklemelik tip gibi duruyor. İm nin benim üzerimde bir ağırlığı ve korkunçluğu yok.
-Beklediğimiz kadar ağırlığı yok Imu'nun cidden. Imu muhtemelen kötü biri çıkmayacak, aslında kötü demeyelim de davasında ona hak vereceğiz bence.
-Nika ve Savaş Tanrısı arasındaki bir dövüşten bahsedildi; Nika ve Nidhogg'un tam güçte olduğu bir senaryoda yapılacak dövüş dünya çapında yıkıma sebep olur.
-Aokiji ve Akainu'nun dövüşü 10 gün sürüp ada iklimini değiştirmişti, Oda bu 2 tanrısal varlığın dövüşü yüzünden dünyanın iklimi değişti dese yeri var.
-Nika'nın dünyayı daha önce yok ettiği zaten söylendi; bu 2 dingil savaşırken yanlışla Imu'nun köpeğini öldürüp, arabasını çalmış olabilir.
-Imu'nun 800 yıl önce yok edemediği elemanları bugün yok etme amacı vardır belki.
-Sayfayı atamadım ama Nami'nin önceki bölümde ortalığı gereksiz yere yıktıkları için 2 tanrısal varlığa kızması bir gönderme olabilir. Nami=Imu oluyor işte.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık