Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1177 Spoiler Yorumları

Karasakal'ın meyvesi de büyük ihtimal mistik zoan çıkacak gibi geliyor, mangayı 2 senedir okumadığımdan güncel olaylara hakim değilim ama logialar değer kaybetmişken bir darbe de Yami Yami'den gelir gibi. Karanlık Tanrısı gibi bir şey çıkar o da. :D En tehlikeli meyve denmişti ve Karasakal Yami Yami'yi elde ettiğinde artık en güçlü olduğunu söylemişti. Yami Yami'den beklentilerim büyük. Animede ne zaman görürüm ama kim bilir. :)

Usoop 2 yıllık eğitim sonrası pachinko ve tohumlar.
chopper devleştirme etkisinin süresini arttırdı. 2 yıllık eğitimden sonra zaten yine dev haline gelebiliyordu. Balık adam adasında görmüştük. Ceaser ile süreyi arttırmış olması power up sayılmaz. çünkü yan etkisi de fazla.
Robin wano'daki saldırısını devrimcilerden öğrendiğini görmüştük. Tokat ve haki gücünü burada öğrenmişti. 2 yıllık eğitimin sonucu. Dressrosa da kullanmasını gerektirecek bir savaşta bulunmadı. Punk hazard'da ve zou'da kullanmasını gerektirecek birebir dövüşlere katılmadı. Zou'dan direk wanoya gitti. Wano'da bir power up almadı.

jinbe aynı Brook da 2 yıllık eğitim sonrası aynı. Usopp'un tohumları kullanarak saldırıları geçmişe göre çok çok etkili. yakın uzak ve orta menzillerde savaşmasını sağlıyor. Bu yüzden power up sayılır.
Güzel arkadaşım yazdıklarımı anlamak istemiyosun galiba. 2 yıl arada hepsi power up aldı zaten. Tohumlar vb. 2 yıllık eğitimin sonuçları. Benim bahsettiğim konu 2 yıllık eğitimden sonraki power uplar.. Brook ve usoop harici hepsi güçlendirildi. 2 kişide değişiklik görmedik. Bunlarda usoop ve brook

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık