Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1177: Öfke

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Çok iyi

Kullanılan: 24 38.7%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 15 24.2%
  • Ortalama

Kullanılan: 11 17.7%
  • Vasat

Kullanılan: 4 6.5%
  • Kötü

• Okunmaz

• Kullanılan toplam oy
    62
İm nerden bilsin, insan insan meyvesi yemiş bir ren geyiği olacak diye dkdkdkdkdkdkdkkd adam nasıl bilsin öyle saçma sapan bir tayfa dndndndj iskelet var, Usoppta adama posta koyuyor djdjdjj

İmu bu savaş dünyayı ikiye bölecek dediğine göre gecmiş zamanda çetin bir savaş geçmiş anlaşılan.

Bu İmu bana hala şeytanın bizzat kendisi gibi geliyor.

Çünkü şeytan'da insanın güç ve arzularını yerine getirerek karşılığında antlaşmalar yaparak ruhlarını ve ömürlerini kendine mühürlüyor.

görünüşe göre chopperda nası olduğunu bilmiyor benim 2 fikrim var

1- hito hito no mi model iradeli meyveler domi reverse geçirmiş kişilerin kötüleşmiş ruhlarına hasar verip onu çıkarabiliyor

2- chopper>zoro baba domili devi tek tokatta normale çevirdi

İmu bu savaş dünyayı ikiye bölecek dediğine göre gecmiş zamanda çetin bir savaş geçmiş anlaşılan.

Bu İmu bana hala şeytanın bizzat kendisi gibi geliyor.

Çünkü şeytan'da insanın güç ve arzularını yerine getirerek karşılığında antlaşmalar yaparak ruhlarını ve ömürlerini kendine mühürlüyor.
Garp galaxy impact atsaydı dünya 2 parçadan fazlaya bölünürdü. :artiz:

chopper meyvesinin yeni bir gücünü öğremiş oldu.imu nun korktuğu meyvelerden birinin bu olma ihtimali yüksek.merak ettiğim acaba nika dönemi bu meyvenin sahibi kimdi.chopper grubundan dışlandığında meyveyi bulup yemiş ama nasıl olduğu geçmiyor mangada.şans eseri onunla 1-1 uyumlu olan meyveyi ortalık yerde bulması imkansız.Yine olay her döngüde meyveler sahiplerini seçiyor olayına giriyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık