Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176 Spoiler Yorumları

İmu geldi ama sıfır gerilim var
İki dakikada olay çözüldü
Yok nika siyah taşı beyaz taşa çevirecek bir şeyler dediler öyle de olmadı
Şeytan ordusunu yenmek çok basit çıktı
Ve bu adamlar geri senin safına geliyor
Saçmalığa bak
Boşuna hype bastı rüya canavarları imunun şeytan ordusu falan oyuncakmış meğerse
Bundan sonra imu ne yapacak merak ediyorum

Domi Reversiden kurtulmanın tek yolu ölmekse buna kurtulmak diyemeyiz ki. Yoksa ben mi çok düz bakıyorum
Halisünasyonu öldürmek aslını doğurur gibi bir durum var ama aslına geçince bu şahsın zarar görmemiş olması saçmalık. Kolu bacağı kes sonra aslına dönünce hiç birşey olmamış gibi olsun o ne ala memleket. sODA milleti salak yerine koyuyor iyice. Buna başka bir çözüm uydursa daha iyiydi.
Domi Reversi dedin madem o bağlamda bir tam tersi düzelme yapaydın oyunu kırabileydin okey derdikte iiçinde ki şeytanı atmak için dışını kes biç ama içinde ki şeytan çıkınca kişi sağlam kalsın çok saçma...

Herhalde çıkar yol bulamayınca aman nasılsa alıştılar böyle okusunlar dedi herhalde.

Domi reversi için böyle köklü bir değişimi senaryo değişimi olarak yorumluyorum. Imu'nun esas olayı başka bir güç olabilir, bunu da ilerleyen bölümlerde görebiliriz.

Lokinin babasının durumu ile domi reversi bence sonucu aynı fakat yollar farklı.Malum Harald en başta onaylamıştı fakat domi reversi de o anlaşmayı zorla yapıyor.Başlangıç farklı sonuç aynı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık