Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176: Gururla

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 24 21.1%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 22 19.3%
  • Ortalama

Kullanılan: 32 28.1%
  • Vasat

Kullanılan: 11 9.6%
  • Kötü

Kullanılan: 10 8.8%
  • Okunmaz

Kullanılan: 15 13.2%

• Kullanılan toplam oy
    114
Bu Ryuma'nın kestiği ejderha çok mühim bir olay olarak çok lanse edildi ve kılıcı ulusal hazine kabul edilip kendisi kılıç tanrısı ilan edildi.

Akıllara gelen soru şu ki, Ryuma 100 yıllar önce yaşamış birisi ve şu ejderha da savaş tanrısı olma ihtimali çok yüksek. Yani Loki'den önce bunu yiyen kişi olma olasılığı aşırı yüksek. Yoksa bir ejderha yendi etti diye o ünvanları alacak değildir. Bu kadar sığ olma ihtimali yok.

Onigashima adını verdikleri o Antik Dev kafatasıda o zamandan kalan birşey kesinlikle o son kullanıcı...

Ayrıca Marco artık oraya Onigashima mı diyorlar gibisinden cümlede kurmuştu demek adı değişti... Belki görürüz. Ama sanmıyorum.

Sen git mangayı baştan oku, sanjinin yavaş olduğunu iddia eden birinin yapması gereken bu.
Okuduğunu anlama sorunun varmı dediğimi çarptırıyorsun zoro ve luffyden yavaş diyorum sen tayfanın en hızlısı diyorsun kizaruya blitz atan g5 var ortada sanji kim oluyor ?

Quen blitzlemek ve kizarunun gözünü kapatıp attığı lazeri engellemek dışı napmış sanji ?

Zoro denen adam lucci blitzlemiş kaido kesmiş

Luffy kizaru blitzlemiş hybrid kaido ile denk hız başarımına sahip

Sanji denen eleman bunlara kıyasla kim oluyor ?
Bunlar haddini bilmez kuldan utanmazlar onları yüce rabbimize havale ediyoruz. :D
sende sanji mi savunyosun bedduamı ediyosun ?

Okuduğunu anlama sorunun varmı dediğimi çarptırıyorsun zoro ve luffyden yavaş diyorum sen tayfanın en hızlısı diyorsun kizaruya blitz atan g5 var ortada sanji kim oluyor ?

Quen blitzlemek ve kizarunun gözünü kapatıp attığı lazeri engellemek dışı napmış sanji ?

Okuduğumu anlama sorunum yok, Sanji’ye yavaş diyen sensin knk. Senin kendi yazdığını anlama sorunun varsa bilmiyorum. Al, kendi ettiğin yorumdan alıntı;
Gayette alır kılıçsız kılıç tekniği kullanıyor adam ebmasız çöp demeniz saçna sanjideb eksiği yok fazlası var fiziksel olarak iskeletonu al sanjiden zorodan enmayı al zoro gene sağlam slashler ve tekniklere sahip sanji dayanıklılığı hızı düşük bir bedene :)
Kizaru’nun bedenine Marco da dokunabiliyor. Kizaru her zaman ışık hızında hareket edebilen bir karakter değil, tekniğini ayarladıktan sonra o hızlarda hareket ediyor. Kendi attığı lazerler ışık hızında hareket ediyor, Sanji bu saldırıları engelliyor. Sanji’nin Kizaru’nun ışık hızındaki lazerine vurması > Luffy’nin Kizaru’ya vurması

Kizaru’nun yanında LUCCİ KÖPEĞİ KİM? Evrenin kainatın en hızlı şeyi ışık, Kizaru ışık adam, sen gidip Lucci üzerinden Zoro övüp, Zoro, Sanji’den hızlı diyorsun ahahahah

Okuduğumu anlama sorunum yok, Sanji’ye yavaş diyen sensin knk. Senin kendi yazdığını anlama sorunun varsa bilmiyorum. Al, kendi ettiğin yorumdan alıntı;

Kizaru’nun bedenine Marco da dokunabiliyor. Kizaru her zaman ışık hızında hareket edebilen bir karakter değil, tekniğini ayarladıktan sonra o hızlarda hareket ediyor. Kendi attığı lazerler ışık hızında hareket ediyor, Sanji bu saldırıları engelliyor. Sanji’nin Kizaru’nun ışık hızındaki lazerine vurması > Luffy’nin Kizaru’ya vurması

Kizaru’nun yanında LUCCİ KÖPEĞİ KİM? Evrenin kainatın en hızlı şeyi ışık, Kizaru ışık adam, sen gidip Lucci üzerinden Zoro övüp, Zoro, Sanji’den hızlı diyorsun ahahahah
Dümdüz yavaşmı yazıyor yoksa germe genleri olmadan yavaşmı okuduğunu güzel anliyorsun.

Kizaru ışık hızında herzaman niye hareket edemeyecek ?

Sanji kizarunun gözü kapalı attığı lazere vuruyor normal şartlarda kumalarla düşerken niye kaçamıyor çünkü ortada bi süre durumu var kizaru bonneye lazer atarken elinde biriktirirken sanjş atılıyor havada kumalarla düşerken skywalk kullanan adamınız yasakanomagstama yiyor ?

Kizaru ışık hızında hareket ediyor luffyde bu adamı blitzliyor tepki hızını aşıyor luffy saldırı hızı>>sanji saldırı hızı

Lucci g5 ile bile birsüre hız olarak eşleşen Quenden çokdaha hızlı bir karakter yani sanjinin elle tutulur tek blitzlediği karakter :)

sende sanji mi savunyosun bedduamı ediyosun ?
Yok ya şaka yaptım Allah iyilik versin kırılma. :gamyon:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık