Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176: Gururla

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 23 20.7%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 21 18.9%
  • Ortalama

Kullanılan: 31 27.9%
  • Vasat

Kullanılan: 11 9.9%
  • Kötü

Kullanılan: 10 9.0%
  • Okunmaz

Kullanılan: 15 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    111
Neye göre hasar almadı diyorsun? Kesici şeylerden niye hasar alıyor o zaman toon force dediğin kesici delici patlama ayırmaz.

Kaido son saldırısında magma ejderi oldu. Sıcaklığı ile eritecekti Luffy kral haki ve temassız ile korunmasa mesela.

Goroseiler'in ataklarından hasar alıyordu mesela. Seride dedigini destekler bir şey yok.

Ayrıca sadece k.haki taşıyan biri zarar verebilir dedin. Luffy Kizaru tarafından firlatildiktan sonra iki kere adanın kalkanindan geciyor. İkincisinde G5 formda olduğu belli ama yine de zarar aldığını söylüyor.
Ben bir yerde Toon Force mu yazdım? Neyini çarpırıyorsun ki! Adam açık açık zarar görmüyor. Zarar göreceği şeyleri de sıraladım kesici delici aletler ve K. Haki si aynı veya ondan yuksek düzeydeyse. Yoksa Kaido vuruyor ediyor adam lastik olduğu için absorbe ediyor. Yani her saldırıyı emiyor. Ciddi ciddi saldırıları emiyor emmiyor diyen seriyi nasıl okuyorum ben acaba diye oturup bir okusun. Nika formundayken bir yerinden kan gelmişliğimi var? Kemikleri mi kırıldı? Kaido'nun attığı slashlarda zarar gördü bir de o magma vari aşırı yuksek derecede ki sıcaklıkta biraz. Yok neymiş korunmuş naptı full koka bedeni hakiyle mi kapladı öyle birşey mi gördük? Adam yanıyor da vücudunda yanık izi yok normal birşey olmamış gibi geliyor. Yenilenme de var.
Neyi kasıyorsun anlamıyorum neyi ispat etme derdindesin

Ben bir yerde Toon Force mu yazdım? Neyini çarpırıyorsun ki! Adam açık açık zarar görmüyor. Zarar göreceği şeyleri de sıraladım kesici delici aletler ve K. Haki si aynı veya ondan yuksek düzeydeyse. Yoksa Kaido vuruyor ediyor adam lastik olduğu için absorbe ediyor. Yani her saldırıyı emiyor. Ciddi ciddi saldırıları emiyor emmiyor diyen seriyi nasıl okuyorum ben acaba diye oturup bir okusun. Nika formundayken bir yerinden kan gelmişliğimi var? Kemikleri mi kırıldı? Kaido'nun attığı slashlarda zarar gördü bir de o magma vari aşırı yuksek derecede ki sıcaklıkta biraz. Yok neymiş korunmuş naptı full koka bedeni hakiyle mi kapladı öyle birşey mi gördük? Adam yanıyor da vücudunda yanık izi yok normal birşey olmamış gibi geliyor. Yenilenme de var.
Neyi kasıyorsun anlamıyorum neyi ispat etme derdindesin
Neyse laf herkese anlatılmaz dostum kendi bildiğin gibi devam et. Ben de kendi bildiğim gibi devam.

Yalnız adada Kuma ile bonney'de var. Kutsal şövalyelerde veya İmu'da biraz zeka kırıntısı var ise kuma'yı herkesin gözü önünde öldürür. Herkesi moral olarak çökertir.

Zoro alamaz hocam silahsız, iyice ezdin sende, sanji’nin ayakları silah. Şuan fark var ama sanji kral haki alınca denge sağlanıcaktır güç olarak. Zoro’daki enma görevini gen olayı görücek muhtemelen kral haki açılımında. Vs başladığında verilmeyen sanji-gaban konuşmasını beklemek lazım. Gerçi hiçbirine gerek yok. Nami’yi ölümün ucuna getir. Sanji’nin power’lar aksın :)
Gayette alır kılıçsız kılıç tekniği kullanıyor adam ebmasız çöp demeniz saçna sanjideb eksiği yok fazlası var fiziksel olarak iskeletonu al sanjiden zorodan enmayı al zoro gene sağlam slashler ve tekniklere sahip sanji dayanıklılığı hızı düşük bir bedene :)

Gayette alır kılıçsız kılıç tekniği kullanıyor adam ebmasız çöp demeniz saçna sanjideb eksiği yok fazlası var fiziksel olarak iskeletonu al sanjiden zorodan enmayı al zoro gene sağlam slashler ve tekniklere sahip sanji dayanıklılığı hızı düşük bir bedene :)
Biraz daha zorlasan zoro luffy falanda alır sana göre :)

çöp dediğim falan yok, alamaz sadece, kılıçsız tekniği zayıf karakterler için işe yarar. Ancak şunu şöyleyebilirim gen olayı sanji’ye enma’nın zoro’ya kattığından fazlasını verdi. Şuan denk görüyorum. Bunun üzerine zoro’cuları kahreden şey ise sanji’nin kral haki alıcak olması. Bu olduğunda öne geçicektir. Oda dengelemek için kara kılıç olayıyla gelicek. Seri bu dengede gider.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık