Mangayı okudum kardeşim, ben de kendimi çok güçlü hissediyorum, şimdi parmağımla bir fili teklemeye gidiyorum. Dorry’nin kendini güçlü hissetmesi gücünü 10 katı yapmıyor. İcraat olarak ne gördün, onu anlat.Dorry'nin kendi diyor çünkü acayip güçlendiğini. Manga'yı okuyun kardeşim.
Dorry: I feel all-powerful. Nothing can stop me now.![]()
Çeviri: Kendimi çok güçlü hissediyorum. Şu an hiçbir şey beni durduramaz.
Zoro öldürmeye saldırmıyor. Öyle olsa o çöpleri öldürür geçerdi zaten. Zoro Dorry Brogy’i tekleyebilecek bir karakter. Dorry, Brogy‘i öldürebiliyorken, Zoro mu çöp devleri öldüremeyecek? Son sayfada kendimizi tutmaya artık gerek yok diyorlar. Bir sonraki bölüm görürsün Zoro’nun gerçek saldırılarını.Zoro düz basit bir saldırı yapmadı. Kral hakili sağlam tekniklerinden birini yapıyor. Basit devlerde kral hakiye karşılık gelecek haki mi var?
undefined
Eee?Xebec kendi ailesiyle ve Garling ile savaşıyor. Ve onların dönüştüğü şeye ve ölümsüz olmasına şaşırıyor.
Nasıl aşamıyor, ikili patates olmuş, son saldırda da ölümün kıyısına getiriyor ikiliyi, nereye etkilememiş? Bu ikisi saldırı birleştirerek Xebec‘i iptal edebilmişler, Xebec tek başına ikisini de patates etmiş.Attığın sayfada birbirlerinin hakilerini nötrlediklerinden bahsediyor.
Garp: Rocks da kendini korumak için fatihin hakisini kullanıyor. Karşılıklı olarak birbirimizi etkileyemiyor olmamız normal bir durum.
Demek ki Xebec'in hakisi de onları aşamıyor. Ama Xebec'e de Garp'a da Roger'a da bakınca yine belli başlı hasarlar almışlar. Yani bu 100'de 100 bir koruma değil. Üstüne yenilenme gücü var Xebec'in. O yüzden savaş bu şekilde uzadıkça yıpranma savaşına dönecek ve bu şekilde biz bu canavarla kapışamayız diyorlar. O yüzden tüm güçleriyle tek atakta Xebec'i öldürüyorlar.
Yenilenme olayını geç, elemanlar 2v1 saldırıyorlar, saldırıları birleştirmeden tekniği iptal edemiyorlar. İptal edemedikleri için de Xebec ufak saldırıları rahat iyileştirip geçiyor. Bkz; Loki, Harald’la 1v1 atıyor, tek başına ağır hasar verip tekniği iptal ediyor. Garp ve Roger bunu iki kişi beraber yapamıyorlar. En sonunda haki birleştirip öyle yeniyorlar, ki buna yenme de denemez, ikisi de patates çuvalı olup yerde yatıyorlar. Yani berabere denilebilir.

Üstüne üstlük tüm hakilerini basıyor adamlar, yendikten sonra da bayılıp kalıyorlar.