Benim lafım sana bile değildi. Alpayla öncesinden tartıştığım için ona gönderme olarak yazdım ben o mesajı. Gaban dediğin adam yonko seviyesi değil mi gayet de göğü yarabilir onla, Shanks'da 25 yaşındaki haliyle kral haki kullanıyor. Çok çapsız bir seviyede değil adam. Üstüne üstlük bu sadece gök yarma için olan kısım, Harald'dan ne haki savunması gördük Xebec gibi ne de bir güç seviyesi.Kusura bakma ama sen gelip bizim söylediklerimize laf çakarsan karşılığını alırsın.Dediğin yenilenme konularında ve Domi reverse konularında bende söyledim.Yenilenme güçlenme yok diyen adamlar güçlenme ve yenilenme aldığını görünce hala yok ben görmedim demeyi biliyorlar şimdi tek tutundukları dal teknik kullanamama kaldı.İm zaten geri zekalı adamlara güç vermiyor git adadaki herşeyi yok et diyor.Sence bu akıl alır birşey mi?Harald göğü yarmadı mevzusu ayrı saçmalık.Kiminle göğü yarmalı?Gaban ile mi yonkou seviyesine gelmeyen Shanks ile mi?Zaten orada mühür etkisinde ve ölümsüz yani Domi Revers etkisi değil.Ölümsüz olunca adamlar yedikleri hasarı umursamıyor zaten önüne gelen hasar atıyor.Sonra Loki mühüre hasar verince Harald zaten kendini salıyor ama İm öldürülmesini anlamlandıramıyor.Cevap vermeyeceğim demişsin ki zaten cevap verme böyle cevaplar yazacaksan yazma komik kaçıyor![]()
İstersen tüm forumu ara, benim Xebec güçlenmedi dediğim bir yorum bulamazsın, arkadaşın iddiasındaki gibi 3-4 x güçlenmediğini söylüyorum.Herifin base hali zaten vadideki en güçlü isim, buff alınca Garp ve Roger ile dövüşebilmesi gayet normal.
2.seviye mühürün sadece ölümsüzlük vermediğini Shanks zaten söylüyor, fiziksel güçlerini de arttırıyor mühür sahibi kişinin. Xebec ile durumu farklı değil yani o kadar. Üstelik seride Domi reverse'den çıkarılabildiğini biliyoruz, 2.seviye mühür sahibi birisini öldürdüğünü gördüğümüz tek kişi ise Loki. Ne Xebec, ne Roger ne de Ray ya da Gaban yapamamış bunu yani.
İmu'nun emrindeydi dövüşün çoğunda, herifin emrindeyken neden bu kadar güç çıkarmadı. Gaban adamdan uzuv aldı Shanks'la birlikte. Üstelik dövüşülen adamlara karşı gücünü ayarlayıp ayarlamama olayında da standartın yok, Xebec Garling'e karşı öyle bir haki ya da feat göstermemiş demeye getirdin savaş off panel olmasına rağmen, şimdi de Harald neden o kadar vitesi artırsın o kadar büyük güç yoktu karşısında diyorsun. Gaban ile Shanks Harald'a, Garling'in Xebec'e tehdit olduğundan daha fazla tehdit.Mala anlatır gibi diyorum. Çünkü full performans Harald görmedik. Gel gitler yaşıyordu. Üstüne onu o seviyeye kadar zorlayacak kimseler de yoktu orada. Loki karşısına çıktığında da tekrar kontrol eline alıp beni öldür dedi. Loki de öldürdü. Senin bana sorduğun soruyu ben sana sorayım.
Garling yanında tüm davy klanı+1 tane şövalye desteğine rağmen Xebec'e yara bile verememiş.
Herifin Harald ile dövüşünün etkisi tüm Elbaf'ta hissediliyor, Elbaf dediğin ülke inanılmaz büyük üstelik, tanrı vadisinden 18 yıl önce amirali hiç kasmadan öldürmüş bunu yaparken yarası bile yok adamın, adadan büyük kapıyı yok etmiş. Garling ve ekibini de rahatça yeniyor. Imu'yla savaşında da kral hakiyle domi'yi yavaşlatıyor, full dönüşmüyor adam. Adamın kral hakisinin çok güçlü olduğuna dair 50 tane atıf var zaten mangada. Sen gidip Kaido'nun ejder halini fırlattı diye total gücü 3-4 kat arttı sanıyorsun. Kaido'yu fırlatabilmek büyük bir şey değil, İnu ile Neko da fırlattı hatta zirve gücündeki bir Kaido'yu. Adamın illaki gücü arttı domi'de, fakat Kaioken kullanan Goku gibi de 5 x, 10 ex vs olmadı.Xebec neden Harald dövüşünde, neden Garling dövüşünde, neden Imu'yla olan savaşında tek başına göğü yarmadı? Sen buna cevap ver ben de sana Harald niye yarmadı yine cevap veririm.
Sonuç olarak Xebec için geliyor adaya, sen bunu inkar etmiştin. Diğer yerlere girmeme gerek yok.Xebec geldiğinde Xebec'i Davy sanıyor. Xebec de yanlış adam ben o değilim diyor. Sonrasında IMU zaten zamanımı harcama diyip Domi Reversi ediyor ve kendi ailesini öldürttmek üzere yolluyor.
Reiper yazmış zaten, bu adam devasa slashler atabiliyor, top mermisi gibi de slash atabiliyor bunu kullanmayan bir Xebec varken diğer tarafta Kamusari'den güçlü bir saldırı kullanan Roger, Galaxy Impact'ten daha güçlü bir saldırı kullanan Garp var.Üstüne üstlük 2v1 dövüşmenin ne kadar büyük bir avantaj olduğunu da söylemeye de gerek yok. Bu seride Jinbei'den low diff yiyen Who is who sayı avantajıyla adamı zorluyordu, dövüş başında.Garp ve Roger'ın en güçlü teknikleri onlar mı bilinmez ama onunla da öldürüyorlar Domi Reversi Xebec'i. Onun öncesinde teknik kullanmadılar sizin mantığa göre.
-Mala anlatır gibi demek yerine, milleti yermek için kullandığın o sözde manga bilgini tazele kardeşim. Ne adalet kapısı zamanında adamın tayfası olmadığından haberin var, ne Imu'nun Xebec için o adaya geldiğinden haberin var.
Son düzenleme:

Ama Reiper ve sağdıçı Red onlar yenilenme yok diyorlardı şimdi safa yatıyorlar