Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176: Gururla

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 20 20.6%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 18 18.6%
  • Ortalama

Kullanılan: 27 27.8%
  • Vasat

Kullanılan: 11 11.3%
  • Kötü

Kullanılan: 8 8.2%
  • Okunmaz

Kullanılan: 13 13.4%

• Kullanılan toplam oy
    97
Kusura bakma ama sen gelip bizim söylediklerimize laf çakarsan karşılığını alırsın.Dediğin yenilenme konularında ve Domi reverse konularında bende söyledim.Yenilenme güçlenme yok diyen adamlar güçlenme ve yenilenme aldığını görünce hala yok ben görmedim demeyi biliyorlar şimdi tek tutundukları dal teknik kullanamama kaldı.İm zaten geri zekalı adamlara güç vermiyor git adadaki herşeyi yok et diyor.Sence bu akıl alır birşey mi?Harald göğü yarmadı mevzusu ayrı saçmalık.Kiminle göğü yarmalı?Gaban ile mi yonkou seviyesine gelmeyen Shanks ile mi?Zaten orada mühür etkisinde ve ölümsüz yani Domi Revers etkisi değil.Ölümsüz olunca adamlar yedikleri hasarı umursamıyor zaten önüne gelen hasar atıyor.Sonra Loki mühüre hasar verince Harald zaten kendini salıyor ama İm öldürülmesini anlamlandıramıyor.Cevap vermeyeceğim demişsin ki zaten cevap verme böyle cevaplar yazacaksan yazma komik kaçıyor;)
Benim lafım sana bile değildi. Alpayla öncesinden tartıştığım için ona gönderme olarak yazdım ben o mesajı. Gaban dediğin adam yonko seviyesi değil mi gayet de göğü yarabilir onla, Shanks'da 25 yaşındaki haliyle kral haki kullanıyor. Çok çapsız bir seviyede değil adam. Üstüne üstlük bu sadece gök yarma için olan kısım, Harald'dan ne haki savunması gördük Xebec gibi ne de bir güç seviyesi.

İstersen tüm forumu ara, benim Xebec güçlenmedi dediğim bir yorum bulamazsın, arkadaşın iddiasındaki gibi 3-4 x güçlenmediğini söylüyorum.Herifin base hali zaten vadideki en güçlü isim, buff alınca Garp ve Roger ile dövüşebilmesi gayet normal.

2.seviye mühürün sadece ölümsüzlük vermediğini Shanks zaten söylüyor, fiziksel güçlerini de arttırıyor mühür sahibi kişinin. Xebec ile durumu farklı değil yani o kadar. Üstelik seride Domi reverse'den çıkarılabildiğini biliyoruz, 2.seviye mühür sahibi birisini öldürdüğünü gördüğümüz tek kişi ise Loki. Ne Xebec, ne Roger ne de Ray ya da Gaban yapamamış bunu yani.

Mala anlatır gibi diyorum. Çünkü full performans Harald görmedik. Gel gitler yaşıyordu. Üstüne onu o seviyeye kadar zorlayacak kimseler de yoktu orada. Loki karşısına çıktığında da tekrar kontrol eline alıp beni öldür dedi. Loki de öldürdü. Senin bana sorduğun soruyu ben sana sorayım.
İmu'nun emrindeydi dövüşün çoğunda, herifin emrindeyken neden bu kadar güç çıkarmadı. Gaban adamdan uzuv aldı Shanks'la birlikte. Üstelik dövüşülen adamlara karşı gücünü ayarlayıp ayarlamama olayında da standartın yok, Xebec Garling'e karşı öyle bir haki ya da feat göstermemiş demeye getirdin savaş off panel olmasına rağmen, şimdi de Harald neden o kadar vitesi artırsın o kadar büyük güç yoktu karşısında diyorsun. Gaban ile Shanks Harald'a, Garling'in Xebec'e tehdit olduğundan daha fazla tehdit.

Garling yanında tüm davy klanı+1 tane şövalye desteğine rağmen Xebec'e yara bile verememiş.

Xebec neden Harald dövüşünde, neden Garling dövüşünde, neden Imu'yla olan savaşında tek başına göğü yarmadı? Sen buna cevap ver ben de sana Harald niye yarmadı yine cevap veririm.
Herifin Harald ile dövüşünün etkisi tüm Elbaf'ta hissediliyor, Elbaf dediğin ülke inanılmaz büyük üstelik, tanrı vadisinden 18 yıl önce amirali hiç kasmadan öldürmüş bunu yaparken yarası bile yok adamın, adadan büyük kapıyı yok etmiş. Garling ve ekibini de rahatça yeniyor. Imu'yla savaşında da kral hakiyle domi'yi yavaşlatıyor, full dönüşmüyor adam. Adamın kral hakisinin çok güçlü olduğuna dair 50 tane atıf var zaten mangada. Sen gidip Kaido'nun ejder halini fırlattı diye total gücü 3-4 kat arttı sanıyorsun. Kaido'yu fırlatabilmek büyük bir şey değil, İnu ile Neko da fırlattı hatta zirve gücündeki bir Kaido'yu. Adamın illaki gücü arttı domi'de, fakat Kaioken kullanan Goku gibi de 5 x, 10 ex vs olmadı.

Xebec geldiğinde Xebec'i Davy sanıyor. Xebec de yanlış adam ben o değilim diyor. Sonrasında IMU zaten zamanımı harcama diyip Domi Reversi ediyor ve kendi ailesini öldürttmek üzere yolluyor.
Sonuç olarak Xebec için geliyor adaya, sen bunu inkar etmiştin. Diğer yerlere girmeme gerek yok.

Garp ve Roger'ın en güçlü teknikleri onlar mı bilinmez ama onunla da öldürüyorlar Domi Reversi Xebec'i. Onun öncesinde teknik kullanmadılar sizin mantığa göre.
Reiper yazmış zaten, bu adam devasa slashler atabiliyor, top mermisi gibi de slash atabiliyor bunu kullanmayan bir Xebec varken diğer tarafta Kamusari'den güçlü bir saldırı kullanan Roger, Galaxy Impact'ten daha güçlü bir saldırı kullanan Garp var.Üstüne üstlük 2v1 dövüşmenin ne kadar büyük bir avantaj olduğunu da söylemeye de gerek yok. Bu seride Jinbei'den low diff yiyen Who is who sayı avantajıyla adamı zorluyordu, dövüş başında.

-Mala anlatır gibi demek yerine, milleti yermek için kullandığın o sözde manga bilgini tazele kardeşim. Ne adalet kapısı zamanında adamın tayfası olmadığından haberin var, ne Imu'nun Xebec için o adaya geldiğinden haberin var.

Son düzenleme:
Benim lafım sana bile değildi. Alpayla öncesinden tartıştığım için ona gönderme olarak yazdım ben o mesajı. Gaban dediğin adam yonko seviyesi değil mi gayet de göğü yarabilir onla, Shanks'da 25 yaşındaki haliyle kral haki kullanıyor. Çok çapsız bir seviyede değil adam. Üstüne üstlük bu sadece gök yarma için olan kısım, Harald'dan ne haki savunması gördük Xebec gibi ne de bir güç seviyesi.

İstersen tüm forumu ara, benim Xebec güçlenmedi dediğim bir yorum bulamazsın, arkadaşın iddiasındaki gibi 3-4 x güçlenmediğini söylüyorum.Herifin base hali zaten vadideki en güçlü isim, buff alınca Garp ve Roger ile dövüşebilmesi gayet normal.

2.seviye mühürün sadece ölümsüzlük vermediğini Shanks zaten söylüyor, fiziksel güçlerini de arttırıyor mühür sahibi kişinin. Xebec ile durumu farklı değil yani o kadar. Üstelik seride Domi reverse'den çıkarılabildiğini biliyoruz, 2.seviye mühür sahibi birisini öldürdüğünü gördüğümüz tek kişi ise Loki. Ne Xebec, ne Roger ne de Ray ya da Gaban yapamamış bunu yani.

İmu'nun emrindeydi dövüşün çoğunda, herifin emrindeyken neden bu kadar güç çıkarmadı. Gaban adamdan uzuv aldı Shanks'la birlikte. Üstelik dövüşülen adamlara karşı gücünü ayarlayıp ayarlamama olayında da standartın yok, Xebec Garling'e karşı öyle bir haki ya da feat göstermemiş demeye getirdin savaş off panel olmasına rağmen, şimdi de Harald neden o kadar vitesi artırsın o kadar büyük güç yoktu karşısında diyorsun. Gaban ile Shanks Harald'a, Garling'in Xebec'e tehdit olduğundan daha fazla tehdit.

Garling yanında tüm davy klanı+1 tane şövalye desteğine rağmen Xebec'e yara bile verememiş.

Herifin Harald ile dövüşünün etkisi tüm Elbaf'ta hissediliyor, Elbaf dediğin ülke inanılmaz büyük üstelik, tanrı vadisinden 18 yıl önce amirali hiç kasmadan öldürmüş bunu yaparken yarası bile yok adamın, adadan büyük kapıyı yok etmiş. Garling ve ekibini de rahatça yeniyor. Imu'yla savaşında da kral hakiyle domi'yi yavaşlatıyor, full dönüşmüyor adam. Adamın kral hakisinin çok güçlü olduğuna dair 50 tane atıf var zaten mangada. Sen gidip Kaido'nun ejder halini fırlattı diye total gücü 3-4 kat arttı sanıyorsun. Kaido'yu fırlatabilmek büyük bir şey değil, İnu ile Neko da fırlattı hatta zirve gücündeki bir Kaido'yu. Adamın illaki gücü arttı domi'de, fakat Kaioken kullanan Goku gibi de 5 x, 10 ex vs olmadı.

Sonuç olarak Xebec için geliyor adaya, sen bunu inkar etmiştin. Diğer yerlere girmeme gerek yok.

Reiper yazmış zaten, bu adam devasa slashler atabiliyor, top mermisi gibi de slash atabiliyor bunu kullanmayan bir Xebec varken diğer tarafta Kamusari'den güçlü bir saldırı kullanan Roger, Galaxy Impact'ten daha güçlü bir saldırı kullanan Garp var.Üstüne üstlük 2v1 dövüşmenin ne kadar büyük bir avantaj olduğunu da söylemeye de gerek yok. Bu seride Jinbei'den low diff yiyen Who is who sayı avantajıyla adamı zorluyordu, dövüş başında.

-Mala anlatır gibi demek yerine milleti yermek için kullandığın o sözde manga bilgini tazele kardeşim. Ne adalet kapısı zamanında adamın tayfası olmadığından haberin var, ne Imu'nun Xebec için o adaya geldiğinden haberin var.
Tüm Elbaf'ta hissediliyoru bırak neden göğü yaramadı doğrudan soruya cevap ver. Garling ve ekibini rahatça yeniyorsa Harald için de aynısını diyebilirsin onu da kimse durduramıyor. Loki gelip yeniyor. Imu'ya karşı neden tek başına göğü yaramadı yaptığı teknikte? Cevap niye vermedin? Niye bir tek Domi Reverside yardığını gördük?

Kullanmadığını nerden çıkardın? Devasa slash'ı Imu'ya kullandı mı Harald'a kullandı mı? Top mermisi atağını zaten kullandı Roger ve Garp'a. Anlayamadığın nokta bu. Çelişkilerle dolusun. Tekniklerini kullanamıyor gibi bir şey yok.

Reiper'a kapsamlı yorum yazdım. Xebec'in dövüştüğü 30 panel varsa sadece birinde teknik ismi gördük. Büyük slash dediğini de sadece Garling karşısında gördük. Peki Domi Reversi Xebec'in yaptığı atak gücünü diğerleri karşısında gördük mü? Görmedik. Teknik işin bahanesi.

-Mala anlatır gibi demek yerine, milleti yermek için kullandığın o sözde manga bilgini tazele kardeşim. Ne adalet kapısı zamanında adamın tayfası olmadığından haberin var, ne Imu'nun Xebec için o adaya geldiğinden haberin var.
Yonkou seviyesi için standart yok ki.Luffy bile zorlama ile o seviyeye itildi.Bu gök yarma mevzusu mangaka ne zaman isterse o zaman olur hani senin seviyen yetmiyor mevzusu değil ama hep yonkou olan kişilerden gördük.Başka biri varsa bile ben hatırlamıyorum.Xebec güçlendirme alması mevzusunu ölçmenin imkanı yok.Biri 3 katı der biri 2 katı der var mı ölçme imkanın yok.Sonuç olarak güçlenmiş mi güçlenmiş bitti.Savunma kısmında mühürler farklı biri ölümlü yani savunması lazım diğeri ölümsüz yani savunma yapmasına gerek yok.Bu adamlar ölümsüz olduklarını bildikleri için savunmuyorlar en güzel örneğini Satürnde gördük gelen geçen hasar vurdu.Ya bizim bilmediğimiz farklı bir mevzu var ya dediğim gibi savunma ihtiyacı duymuyor.Mühür sahibi biri zaten ölmüyor diye biliniyor bunun olmasını İmu bile beklemiyor.Bu farklı bir konu bu çekiç ile alakalı olabilir ileride öğreniriz herhalde.

Herkes aynı şeyi okuyup farklı anlıyor farklı sonuçlara varıyor veya çekiyor neyse...

Size bir soru o halde deprem meyvesini Herald yeseydi ne olurdu?

Rejenerasyon yok zaten varsa göster. Şebek, Roger ile garp dövüşür orada.
Dişi yenileniyor bi panel ağzındaki burnundaki kan gidiyor üstüne domi reverse tekniğinin rejenarasyon verdiği belirtiyor elbafta sende elbafta görürüz diyordun şimdi başladın kıvırmaya.
Biriyle aynı seviyede olmana gerek yok rakibi olabilmen için. Madara ile Hashirama'yı denk mi. Roger/Garp/WB yaşamaya devam ediyor, Xebec gibi ölmüyor ya, güçleniyor bu karakterler. Buna rağmen bu halleri için bile Roger'ın en esaslı rakibi Xebec deniyor.
Fiziksel güç ile hakinin aynı oranda arttığını düşünen arkadaş, zahmet olmazsa neden Harald'ın da inanılmaz fiziksel bir güçlenme almış olmasına karşın, göğü yarmadığını, Xebec'in yarısı kadar haki savunması yapmadığını da anlatabilir mi ?
Lel.
Rival denmek için yakın seviyede olman lazım nası rakip olucaksın diğer türlü?

Domi reversenin daha çok powerup verme ihtimali olabilir yada rox>haralddır iki ihtimal var
Xebec Rogerın en güçlü rakibi diye geçiyor de ama sorsan Roger Xebece rakip değil sağ kolu Wb kitliyor de sonra.Birinin birisine rakip olması için aynı seviyelerde olması gerekir.Şaka mısınız olum siz ya :hhh:
Yok hocam roger katakuri lvl rox kaido lvl bunlara göre rejenarasyon felanda yok roxta haberin olsun :)))))

Roxun garp veya rogerdan aman aman üstün denecek bidurumu yok garplada rogerlada ilk kez karşı karşıya gelmediği belli zaten belliki öncesinde savaşmışlarda çoknet üstün denecek bi ölçek yok.

Roxun göğü yaran saldırısından dahamı güçlü lokiye haralda vurduğu top mermili teknikleri yapmayın ya sadece şu tekniğe bakıp rejenerasyon+fiziksel buff+hakisel buff gibi şeylerden daha değerlimi diyceksiniz ?

Roxun özelliklerini rogera ver aynı 2 v1 yaşanır domi roger vs garp+roxa karşı değişen zerre bişey olmaz

Siz rox teknik kullanmadı diyorsunuz rogerla garpda son saldırılarına kadar isimli saldırı kullanmadı ilk isimli saldırılarıylada öldürdüler zaten bu mantıkla?

Dişi yenileniyor bi panel ağzındaki burnundaki kan gidiyor üstüne domi reverse tekniğinin rejenarasyon verdiği belirtiyor elbafta sende elbafta görürüz diyordun şimdi başladın kıvırmaya.

Rival denmek için yakın seviyede olman lazım nası rakip olucaksın diğer türlü?

Domi reversenin daha çok powerup verme ihtimali olabilir yada rox>haralddır iki ihtimal var

Yok hocam roger katakuri lvl rox kaido lvl bunlara göre rejenarasyon felanda yok roxta haberin olsun :)))))
Sanırım @Miyata Ichiro güçlenme ve yenilenme var diyor ama seviyelerde anlaşmazlık yaşıyorlar herhalde bende anlamadım:D Ama Reiper ve sağdıçı Red onlar yenilenme yok diyorlardı şimdi safa yatıyorlar:hhh:

Xebec IMU'yla, Harald ile, Garling ve tarafıyla savaştı. Toplamda 15-20 paneli vardır. Sadece tek bir yerde gördük teknik ismi kullandığını. Aşağıda maddelerine cevaplar verdiğim yerde bahsedicem.

1-) Öncelikle top mermisi atağını yaptı. Harald'taki gibi içlerinden geçmedi çünkü Garp ve Roger Harald'a göre daha küçük olması sebebiyle bunu görmedik. Aksine Harald'a yaptığındankinden daha büyük alanı kaplıyordu ve göğü tek başına yardı. Aşağıda açıklıyorum.

Bu atağın ilk tanıtımını Çocuk Loki'ye yaptığında gösterildi. Altta attım. Loki'ye yaptığı atakta Harald'takinden farklı resmedilmiş. Loki'nin içinden geçen bir şok dalgası gibi değil. Çünkü tam olarak onun üstüne de yapmıyor. Harald'a yaptığı tam içinden geçiyor. Garp ve Roger'a yaptığı ise küçük oldukları için hepsini içine alıyor. Üç ataktaki ortak nokta ne peki? Hepsinde ataktan çıkan dumanlar tozlar. Üçünde de teknik ismi yok. Garp ve Roger'a yapılana dikkat edersen yer çatlıyor şok etkisinden. Harald ve Loki'ye yapılana göre çok daha güçlü. Çünkü çok daha büyük haki yüklenmiş. Sonuç olarak etkisiyle gök ikiye ayrılıyor.

2-) Xebec Harald dövüşünde de isimli atak yapmadı. Hatta isimli atak bir tek Imu karşısında gördük. O da sadece tanıtım amaçlıydı. Bu zamana kadar isimli atak yaptığını görmediğimiz WB bile teknik ismi gösterdi orada. Hatta sana şöyle söyleyeyim Imu ile olan savaşında da tek bir yerde teknik ismi gördük. Aşağıya Xebec'in tüm savaş sahnelerini isim isim atıyorum. Loki, Harald, Imu, Kaido, BM, WB, Roger ve Garp. Bunların hepsinde tek bir yerde teknik ismi gördük.
Burada Xebec'e ait tüm sahneler var. Ve gördüğün gibi sadece tek bir yerde teknik ismi var. IMU'ya toplamda 3 atak yapmış bunlarda da sadece ikisinde var. Garp ve Roger savaşında diğerlerinden farklı olarak ne var? Çok daha büyük kral haki kullanımı var. Gidip Garling'e yaptığı slashı örnek veriyon. Oysa çok daha güçlüsünü yapıyor. Roger bu saldırıya karşılık verebiliyor diye orada slash atağı yapmadı gibi bir şey yok. Bunlar Domi Reverse Xebec'in Roger ve Garp ile yaptığı savaşın etkileri.

3-) Buna yukarıda cevap verdim. O slashtan çok daha güçlü etkisi olan saldırılar yaptı. Ayrıca o slashın da ismi yok.
4-) Garling'in kesilmesi alakasız. Çok zorlama bir yorum. Roger ve Garp'a yapabilse yapar. Garling'in nasıl bir atakla kesildiğini bilmiyoruz. Roger ve Garp'a yaptığı saldırıları yese Garling ikiye yarılırdı. Domi Reverse Xebec'in Roger ve Garp'a yaptığı saldırıları da Garling yemedi. Mantıksız bir argüman.
5-) Xebec Harald karşısında saldırı da yiyor. Yine zorlama bir argüman. Xebec aksine karşı kral haki kullanarak Roger ve Garp'ın ataklarını nötrlediği söylendi. Xebec'in Roger ve Garp'a yaptığı tek başına göğü ikiye ayırma ve şok etkisiyle Roger ve Garp'ı fırlatma saldırısını Harald'a yaptığını görmedik.

Domi Reverse Xebec'in normal Xebec'ten çok daha güçlü ataklar yaptığı ortada. Hızı çevikliği de daha üst düzey. Üstüne yenilenmesi var. Üstüne fiziksel oalrak çok daha büyük. Pençe gibi ek şeyler elde ediyor ölümcül olabilecek. Kaido BM ve WB'yi 3 saniyede saf dışı bırakıyor.
1 Domi Xebecin Garp ve Rogera yaptığı atağın top fıtlatma slashiyle en ufak bir benzerliği bile yok.

Orda akılsız Hulktan beklenecek şekilde kaba kuvvetle slash atıyor, Garp ve Roger mukavemette bulununca da şok dalgasıyla onları fırlatıyor. Aynı şok dalgasıyla fırlatma olayını Kaido da Luffye yapıyor, burdan anlaman lazım zaten bunun top fırlatma slashi olmadığını

2 Domi Xebec isimli atak yapmış mı, yapmamış, bitti. Bütün panelleri biliyorum boşa atmana gerek yok, cevap veremedim yazamadığın için kalabalık yapıyorsun :)

3 Adanın yarısına kadar uzanan Mihawkvari slash atmış mı, atmamış, geçtik, mezuroyla ölçülen siyah yıldırım saldırıyı daha şiddetli yapmıyor.

4 Ben teknik anlatıyorum, sen yorum yapıyorsun.

Teknik ne, çoklu hızlı kesiş, aynı Rogerın Xebeci kesmesi gibi Garlingin kafasını 2 3 yerden ayırmış Xebec, Domi Xebecte böyle bir gösterim yok. Soruya odaklan.

5 Yine soru kaçmış, Domi Xebec mal gibi saldırı tanklıyorken base Xebec saldırı dodgeluyor, zıplıyor, kılıcın üstüne çıkıp karşı saldırı atıyor, Domide var mı yok.

Safdışı kalan Kaido, Wb BMde bırak hasarı toz tanesi bile yok.

Domi Xebec, aklı zekası skilleri elinden alınmış biraz fiziksel statları ve hakisi artırılmış bir kukladan başka bir şey değil. Normal Xebec akılsız kukla halini parçalaya parçalaya öldürür.

Xebec Rogerın en güçlü rakibi diye geçiyor de ama sorsan Roger Xebece rakip değil sağ kolu Wb kitliyor de sonra.Birinin birisine rakip olması için aynı seviyelerde olması gerekir.Şaka mısınız olum siz ya :hhh:
Garp ve Roger tesadüfen TVdeydi ve kutsal ejderleri kurtardılar ;)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık