Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176: Gururla

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 17 22.4%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 16 21.1%
  • Ortalama

Kullanılan: 18 23.7%
  • Vasat

Kullanılan: 6 7.9%
  • Kötü

Kullanılan: 7 9.2%
  • Okunmaz

Kullanılan: 12 15.8%

• Kullanılan toplam oy
    76
Düşman tarafı bitti zaten.Tek imu avatarı kaldı.Sanji rüyacıyı tekleyip geçti.Sanırım imu avatarını salacak.Loki ve Luffy o avatarı kevgire çevirir.

Düşman tarafı bitti zaten.Tek imu avatarı kaldı.Sanji rüyacıyı tekleyip geçti.Sanırım imu avatarını salacak.Loki ve Luffy o avatarı kevgire çevirir.
Bu IM u şovalyeleri heal basıp geri getirirse şaşırmam. Sanji felan bu adamlara tek atamaz, Roger tayfasının peşine düşmüş adamlar bunlar, öyle tek yiyip gideceklerse böyle serinin ben taa.... severek izliyoruz :D

Bu IM u şovalyeleri heal basıp geri getirirse şaşırmam. Sanji felan bu adamlara tek atamaz, Roger tayfasının peşine düşmüş adamlar bunlar, öyle tek yiyip gideceklerse böyle serinin ben taa.... severek izliyoruz :D
Zaten ölmüyorlar.Tekleme derken öldürdü anlamına gelmesin.İmu zaten vazgeçerse onlarda o bölgeden ayrılacaklar.Güncel tabloda açık ara bizimkiler önde.İmu şimdiye kadar görülmemiş bir gücünü ortaya çıkaracak farkı kapatacak ya da dediğim gibi salacak orasını.Orta yolu yok.Belki diğer 2 şövalyeyi de avatarı olarak kullanabilir.Bu olursa işler değişir.

Zaten ölmüyorlar.Tekleme derken öldürdü anlamına gelmesin.İmu zaten vazgeçerse onlarda o bölgeden ayrılacaklar.Güncel tabloda açık ara bizimkiler önde.İmu şimdiye kadar görülmemiş bir gücünü ortaya çıkaracak farkı kapatacak ya da dediğim gibi salacak orasını.Orta yolu yok.Belki diğer 2 şövalyeyi de avatarı olarak kullanabilir.Bu olursa işler değişir.
IM salacaktır burayı da önce güzel şov yapacaktır. Son boss ise bu adam hakkını vermesi lazım. Ama neticede salacağı garanti. Elbaf savaş ilan etti hükümete. Burda püskürtecekler IM i. Ya da IM geri gitmek zorunda kalacak. Sebebi de olaylar çok karışık diyordu kutsal topraklar için. Teach i orada bekliyorum. Oradaki duruma müdahil olmak için salacak bence burayı. Teach de babası gibi bunun karsısına cıkacak gibi duruyor. ''Daha zamanı değil , tekrar geleceğim '' dese güzel olur :D Bu senaryo olursa Luffy ile beraber dalarlar en son

Son düzenleme:
Kutsal şövalyelerin harekete geçmesini bekleyen dragon birşey biliyordur herhalde.Yoksa bu adam niye yıllardır doğru anı bekledi.Devrimcilerde de illaki sanji ve zoro çapında bir yada iki kişi vardır illaki.
Devrimcilerin diğer elemanları çok ilgimi çekmedi ama hem tasarımı hem de meyvesi gereği Karasu'yu çok beğenmiştim. Sanji ve Zoro çapı mıdır? hiç sanmam. ama sonuçta elini kolunu sallayarak Marijoa basan bir eleman bi bildiği vardır herhalde. Şahsen benim gözüme baya sağlam gözükmüştü.

Valorant oyununda Sage diye bir karakter var kendisine ve ekibine can basiyor ancak kendisi haric ekibindeki istedigini diriltebiliyor. Bunun tabii limitleri de var.

Bence Im de oyle bir karakter. Kendisinden bir parca vererek ekibini yasatiyor ama kendisini diriltemiyor o yuzden meydana cikmiyor arka planda duruyor

Şu panelin saçmalığına bakar mısınız? ‘Gururla ölmek’ diyorlar. Gururla ölmek, birbirinin kellesini alarak mı olur yoksa gerçekten savaşarak mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tehlikenin farkında mıyız devler ve Xebec Domi Reverse diye bir saçmalıkla avuca alınmıştı. Xebec ölmemiş gibi duruyor ölümünü göstermemişti. Tabi seride ne misyonu olur onu bilemeyeceğim 9999 yaşında olsa gerek şuan yanık yüzlü arkadaşı Gaban değil de Xebec çıkacak o zaman.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık