Bu IM u şovalyeleri heal basıp geri getirirse şaşırmam. Sanji felan bu adamlara tek atamaz, Roger tayfasının peşine düşmüş adamlar bunlar, öyle tek yiyip gideceklerse böyle serinin ben taa.... severek izliyoruzDüşman tarafı bitti zaten.Tek imu avatarı kaldı.Sanji rüyacıyı tekleyip geçti.Sanırım imu avatarını salacak.Loki ve Luffy o avatarı kevgire çevirir.

Zaten ölmüyorlar.Tekleme derken öldürdü anlamına gelmesin.İmu zaten vazgeçerse onlarda o bölgeden ayrılacaklar.Güncel tabloda açık ara bizimkiler önde.İmu şimdiye kadar görülmemiş bir gücünü ortaya çıkaracak farkı kapatacak ya da dediğim gibi salacak orasını.Orta yolu yok.Belki diğer 2 şövalyeyi de avatarı olarak kullanabilir.Bu olursa işler değişir.Bu IM u şovalyeleri heal basıp geri getirirse şaşırmam. Sanji felan bu adamlara tek atamaz, Roger tayfasının peşine düşmüş adamlar bunlar, öyle tek yiyip gideceklerse böyle serinin ben taa.... severek izliyoruz![]()
IM salacaktır burayı da önce güzel şov yapacaktır. Son boss ise bu adam hakkını vermesi lazım. Ama neticede salacağı garanti. Elbaf savaş ilan etti hükümete. Burda püskürtecekler IM i. Ya da IM geri gitmek zorunda kalacak. Sebebi de olaylar çok karışık diyordu kutsal topraklar için. Teach i orada bekliyorum. Oradaki duruma müdahil olmak için salacak bence burayı. Teach de babası gibi bunun karsısına cıkacak gibi duruyor. ''Daha zamanı değil , tekrar geleceğim '' dese güzel olurZaten ölmüyorlar.Tekleme derken öldürdü anlamına gelmesin.İmu zaten vazgeçerse onlarda o bölgeden ayrılacaklar.Güncel tabloda açık ara bizimkiler önde.İmu şimdiye kadar görülmemiş bir gücünü ortaya çıkaracak farkı kapatacak ya da dediğim gibi salacak orasını.Orta yolu yok.Belki diğer 2 şövalyeyi de avatarı olarak kullanabilir.Bu olursa işler değişir.
Bu senaryo olursa Luffy ile beraber dalarlar en sonDevrimcilerin diğer elemanları çok ilgimi çekmedi ama hem tasarımı hem de meyvesi gereği Karasu'yu çok beğenmiştim. Sanji ve Zoro çapı mıdır? hiç sanmam. ama sonuçta elini kolunu sallayarak Marijoa basan bir eleman bi bildiği vardır herhalde. Şahsen benim gözüme baya sağlam gözükmüştü.Kutsal şövalyelerin harekete geçmesini bekleyen dragon birşey biliyordur herhalde.Yoksa bu adam niye yıllardır doğru anı bekledi.Devrimcilerde de illaki sanji ve zoro çapında bir yada iki kişi vardır illaki.