Hoşuma gitti benim bu bölümki diyaloglar.Luffy'nin en büyük Zoro fanı olmasına ne diyorsun? Luffy reizi örnek al @Alpamis :d
Hoşuma gitti benim bu bölümki diyaloglar.Luffy'nin en büyük Zoro fanı olmasına ne diyorsun? Luffy reizi örnek al @Alpamis :d
Luffy tabii ki bana hayran olacak, başka kime olsun?Luffy'nin en büyük Zoro fanı olmasına ne diyorsun? Luffy reizi örnek al @Alpamis :d

Şaka bir yana, Oda'dan son dönemde beklemeyeceğim kadar samimi bir Luffy&Zoro sahnesi geldi. Duygulandım ben Luffy'nin bu tavrına.Hoşuma gitti benim bu bölümki diyaloglar.
Karakteri çok içselleştirme kanka.Luffy tabii ki bana hayran olacak, başka kime olsun?![]()
O dikenler arc'ın başından beri aşılmaz olarak gösterildi. Zoro geldi basitçe geçti.Şaka bir yana, Oda'dan son dönemde beklemeyeceğim kadar samimi bir Luffy&Zoro sahnesi geldi. Duygulandım ben Luffy'nin bu tavrına.
Karakteri çok içselleştirme kanka.
Ben dümdüz duran dikenleri kesiyor sanmıştım ama Sommers'in anlık olarak kontrol ettiği ve saldırı olarak kullandığı dikenleri kesmiş sanırım. Dikenlere haki de basılıysa güzel iş olur.O dikenler arc'ın başından beri aşılmaz olarak gösterildi. Zoro geldi basitçe geçti.
Zoro’yu seviyoruz diye korsan olmuyoruz.Şaka bir yana, Oda'dan son dönemde beklemeyeceğim kadar samimi bir Luffy&Zoro sahnesi geldi. Duygulandım ben Luffy'nin bu tavrına.
Karakteri çok içselleştirme kanka.
Belki de araya torpil karıştırıp kurada İmu'nun ismi çıkmıştır. Bu sayede kazanmış olabilirBu Imu nasıl Joy Boy’u yenmiş anlamıyorum. Gördüğüm en kör cahil villain olabilir. Ne Nika meyvesinden haberi var ne Loki’nin meyvesinden haberi var…Haberi olsa da hiçbir şey yapmamış.Kral hiçbir şey bilmeden/yapmadan nasıl hükümetin başına mı geçtin? Seni kim oraya geçirdi?
Zaten çoktandır başka bir tür animeye dönüşüyor. Luffy ölüp yerine farklı güçte Nika geldi. Seri aynıymış gibi hep Luffy diye kandırılmaya çalışıldı. Yakında One Piece amacı bitecek oradan antik Mısır'a, oradan da Uzaylılarla savaş başlayacak...Yu-Gi-Oh'u izlediyseniz sonu antik mısır tanrılarına dayanıyordu. Orada da karanlık bir tanrı ve mısır tanrıları savaşıyordu. Yugi seçilmişti ve içine firavunun ruhu girmişti. Milenyum eşyalarını birleştirip antik dünyaya falan gidiyorlardı. En son antik tanrılar savaşıyordu vs
One piece de iskandinav mitolojisini temel almış. Sonu da oraya doğru gidiyor. sODA'nın dezavantajı seri o kadar uzadı ki artık nasıl bağlasa sonunun başka bir animeye benzeme ihtimali var.