Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175 Spoiler Yorumları

Bence shanks kılıç Griffon isimsiz Kartal meyvesi yemiş ama değildir ben tahmin ettim sadece
Reisin kılıcında meyve vardır , Smoker'in dediği gibi ikiziyle hemen hemen aynı özellikleri olur gibi duruyor. Meyveli kılıç + ultra mega züper haki ile önüne geçmiştir diye düşünüyorum. Shanks reise zaman meyvesi de iyi gider aslında. Serilerde zamanı durduran kişiler bayağı top tier oluyor genelde.

Son düzenleme:
Saçma sapan hikaye yazarlığı ya. Çok orijinal oldu seçilmiş kişi hiç kimsenin aklına gelmemişti.
Bu Luffy-Nika olayının aynısı İchigo ve Naruto'da işlendi. Aynı şeyin laciverti. Bu neyin serisi Oda diye sormazlar mı? Bu olay onlarla aynı dönemde çıksaydı ve devam etseydi sırıtmazdı belki de, günümüzde sırıtıyor. Zamanınız varsa gidin Naruto ve Bleach izleyin :oleyo2:

Ama bu konuda doldurulması gereken çok boşluk var mesela meyve yiyenler neden yüzemiyor?
Bunu da Deniz Tanrısına bağlayacaktır. Tanrılar birbirileriyle kavgalı ya...meyveleri yaratan Orman Tanrısı veya Toprak Tanrısı çıkacak ellam.

Doğrudur.Zoro da misal standart kılıçlarla bu seviyeye geldi : ) (Son aldığı misal gayet önemsizdi)

Ortamlarda yetenek dersiniz, kim bilecek?
Zoro'nun elinde dandirikten iki kılıç varken Mihawk'ın karşısıa çıktı ve kılıçları eline aldı. Şu anda o kılıçlarla bu haki seviyesinde onun karşısına çıksa yine kırılırlar. Adamın belli bir seviyeye çıkması için kaliteli kılıçlar kullanması gerekiyor. Sanji ise öyle dursa bile çizik almıyor. İkisi arasındaki fark şu videolarla açıklanabilir.

Zoro

Sanji

Zoro'nun elinde dandirikten iki kılıç varken Mihawk'ın karşısıa çıktı ve kılıçları eline aldı. Şu anda o kılıçlarla bu haki seviyesinde onun karşısına çıksa yine kırılırlar. Adamın belli bir seviyeye çıkması için kaliteli kılıçlar kullanması gerekiyor. Sanji ise öyle dursa bile çizik almıyor. İkisi arasındaki fark şu videolarla açıklanabilir.

Zoro

Sanji
İki karakterin dengelenmesi için başka ne olmasını bekliyordun merak ettim? Misal Zoroya Oden in en iyi kılıcı verildi.2y eğitimini mihawk gibi en üstün kılıç ustasından aldı.Buda yetmedi birde kral haki çıktı.Şimdi sanjiye bakalım.2y eğitimi söylemeye gerek yok.kral haki daha çıkmadı.birde bu adam 7-24 antreman bile yapmıyor.tek yaptığı yemek yapmak ve nami robinin peşinde dolaşmak.bırakında bir tane bedensel bir artısı olsun.anlıyorum fanlığınız ağır basıyor ama 2 karakteri misal kıyaslarken lütfen az biraz ''mantıklı'' düşünerek kıyaslayın.Anlamadığım zoro fanları neden muhakkak sanji hateri olmak zorunda.seride bile iki karakter kardeş gibiler ama fanları tam tersi.

İki karakterin dengelenmesi için başka ne olmasını bekliyordun merak ettim? Misal Zoroya Oden in en iyi kılıcı verildi.2y eğitimini mihawk gibi en üstün kılıç ustasından aldı.Buda yetmedi birde kral haki çıktı.Şimdi sanjiye bakalım.2y eğitimi söylemeye gerek yok.kral haki daha çıkmadı.birde bu adam 7-24 antreman bile yapmıyor.tek yaptığı yemek yapmak ve nami robinin peşinde dolaşmak.bırakında bir tane bedensel bir artısı olsun.anlıyorum fanlığınız ağır basıyor ama 2 karakteri misal kıyaslarken lütfen az biraz ''mantıklı'' düşünerek kıyaslayın.Anlamadığım zoro fanları neden muhakkak sanji hateri olmak zorunda.seride bile iki karakter kardeş gibiler ama fanları tam tersi.
Ben fanlık yapmıyorum ki. Zoro'yu da Sanji'yi de sevmem zaten. Sadece "sihirli kılıç" denilerek Zoro'nun kendi yeteneği önemsizmiş gibi konuşuldu, ona müdahil oldum.

Zoro

Sanji
Çok doğru söylüyor Smokersan, bu durumda ne gerekir hemen Sanjiye biat edilmeli. :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık