Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174 Spoiler Yorumları

Çizimler iyiyse bölüm heyecanlandırdı devasa bir ejder formundaki Loki ve başının üstünde Luffy.Böylesine kaotik bir ortamda gelen davul sesi tüm ada adeta ritim tutarcasına titriyor of be.

Bölümün başlığı o, ünvan değil. Loki'nin tanıtımı yapıldı zaten sen orada dünyanın en güçlüsü gördün mü ?

Yaptığın yorumda sanki Wb gibi ünvan almış da tüm dünya adama en güçlü diyormuş gibi yazmışsın.
Dünyanın en güçlü adamı kimde deniyor bölüm başlığı ile beraber illaki karakter tanıtımında görme zorunluluğumu var ?

Dünyanın en güçlü adamı kimde deniyor bölüm başlığı ile beraber illaki karakter tanıtımında görme zorunluluğumu var ?
Yav niye anlamamazlıktan geliyorsun Smoker'a verdiğin cevapta yattığı yerden ünvan alacak değil demişsin.

Ben de sana adamın bir ünvanı zaten yok yani yattığı yerden ünvan almış diye bir şey yok diyorum. Mangaka en güçlü bu çar diyebilir tabi iki üç gün sonra yada üç beş ay sonra tüm dünya da adama en güçlü diyebilirler ama şuan için adamın tanıtımı yapıldı en güçlü diye bir ünvanı yok. Kimse de Loki en güçlü demiyor.

Olan bu.

Loki bildiğin Game Of Thrones da ki Ak Gezenin Ejderi olmuş.

Bu arada şu Luffy'ye nolur biri aptala anlatır gibi anlatsın. Sen Nika'sın meyven bu g5 formun bu diye adama Nika diyorlar adam ben Luffy'im diyor. İnsan sorar bi aw Nika nedir bana neden Nika diyorsunuz biri bana bunu anlatsın diye... Delircem bu Elbafda da Nika olduğunu öğrenmezse artık yeter.... :oleyo2::oleyo2:

Çıldırmalık bölüm geliyor. Dragon a verilir dediğim meyve Loki de çıktı. Yakışır aslanıma. Dragon a inka yılanı gibi bir şey çıkartacak herhalde

Bosa tartisiyorsunuz bolumun basligi dev cocuklarin annelerine ithafen yazilmis
Ripleyemi en güçlü adam denicek ?
Yav niye anlamamazlıktan geliyorsun Smoker'a verdiğin cevapta yattığı yerden ünvan alacak değil demişsin.

Ben de sana adamın bir ünvanı zaten yok yani yattığı yerden ünvan almış diye bir şey yok diyorum. Mangaka en güçlü bu çar diyebilir tabi iki üç gün sonra yada üç beş ay sonra tüm dünya da adama en güçlü diyebilirler ama şuan için adamın tanıtımı yapıldı en güçlü diye bir ünvanı yok. Kimse de Loki en güçlü demiyor.

Olan bu.
Yattığı yerden almaması zaten bu ünvanın önceden olduğunu gösteriyor :)

Senin kurallarına göre karkater tanıtımında olma zorunluluğu var galiba üzgünüm ama öyle olmuyor datebook-vivre card gibi mecralarda bile böyle bilgiler verilebiliyor mihawktan gördük zaten lokiye en güçlü denmiş bölüm başlığında canon bir kaynak sayıldığı için bu ünvana sahip oluyor birinin çıkıp en güçlü loki demesine gerek yok seri içinde canon bir kaynakta en güçlü diye geçmesi yeterli

Çok şerefsiz karakter gördüm de, ulan Sommers, sen çok ayrı bir şerefsiz karaktersin ya.
Adam suçu Nika'ya atar diyordum, direkt "Imu yüzünden çocuklar ölecek, çünkü Gunko'nun bedenini ele geçirdi" moduna girdi. :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık