Çizimler iyiyse bölüm heyecanlandırdı devasa bir ejder formundaki Loki ve başının üstünde Luffy.Böylesine kaotik bir ortamda gelen davul sesi tüm ada adeta ritim tutarcasına titriyor of be.
Bölüm başlığı kime sence ? Herzaman gördüğün luffyemi ?Loki'nin ünvanı yok zaten.
Bölümün başlığı o, ünvan değil. Loki'nin tanıtımı yapıldı zaten sen orada dünyanın en güçlüsü gördün mü ?Bölüm başlığı kime sence ? Herzaman gördüğün luffyemi ?
Yada lokiyemi?
Dünyanın en güçlü adamı kimde deniyor bölüm başlığı ile beraber illaki karakter tanıtımında görme zorunluluğumu var ?Bölümün başlığı o, ünvan değil. Loki'nin tanıtımı yapıldı zaten sen orada dünyanın en güçlüsü gördün mü ?
Yaptığın yorumda sanki Wb gibi ünvan almış da tüm dünya adama en güçlü diyormuş gibi yazmışsın.
Yav niye anlamamazlıktan geliyorsun Smoker'a verdiğin cevapta yattığı yerden ünvan alacak değil demişsin.Dünyanın en güçlü adamı kimde deniyor bölüm başlığı ile beraber illaki karakter tanıtımında görme zorunluluğumu var ?
Bosa tartisiyorsunuz bolumun basligi dev cocuklarin annelerine ithafen yazilmisDünyanın en güçlü adamı kimde deniyor bölüm başlığı ile beraber illaki karakter tanıtımında görme zorunluluğumu var ?

Ripleyemi en güçlü adam denicek ?Bosa tartisiyorsunuz bolumun basligi dev cocuklarin annelerine ithafen yazilmis
Yattığı yerden almaması zaten bu ünvanın önceden olduğunu gösteriyorYav niye anlamamazlıktan geliyorsun Smoker'a verdiğin cevapta yattığı yerden ünvan alacak değil demişsin.
Ben de sana adamın bir ünvanı zaten yok yani yattığı yerden ünvan almış diye bir şey yok diyorum. Mangaka en güçlü bu çar diyebilir tabi iki üç gün sonra yada üç beş ay sonra tüm dünya da adama en güçlü diyebilirler ama şuan için adamın tanıtımı yapıldı en güçlü diye bir ünvanı yok. Kimse de Loki en güçlü demiyor.
Olan bu.