Ne anlatıyorsun Reis o zaman bize xDKaido yaşarken Loki böyle anılmıyor muydu biliyor muyuz?

Bir de şanks’ın ünvanını evrenin en güçlüsü diye açıklasa koparız7 yıl zincirlenmiş Lokiye niye unvan versinler arkadaşlar. Adam zincirli zincirli.0 icraat takılıyor. Verseler Shanks'a verirlerdi zaten onu yenip zincirledi diye. Saçma yani. Ancak 7 yıl önce zincirlenmeden önce en güçlüydü felan derse işler değişir. O zaman fena tartışmalar döner bak![]()
Nika>Kaido>Loki>LuffyKaidou > Luffy > Loki.
Ona da hakiman der , en güçlü haki kullanıcısı . Muallakta bırakır . En güçlü adam mı güçlü , en güçlü haki kullanıcısı mı tartısır dururuz. Seri için en önemli güç haki dendi ya o hesapBir de şanks’ın ünvanını evrenin en güçlüsü diye açıklasa koparız
En güçlü ülkenin adamları Joyboy'un hakisini Shanks ile karşılaştırdılar, benzettiler zaten.
Çok önemli değil o yüzden kim güçlü kim değil benim için , torpilli karakter fanıyız sonucta
Ama ne yalan söyleyeyim en zor iş Dragon fanı olmak. Seri bitecek icraate geç be adamÖlüp gittiği için bu ünvan onlara geçti algısı yapmaya çalışıyon ama öyle bir şey yok. Unvanlar da farklı zaten. WB unvan konusunda patladığı için böyle davranıyon tabi.Ne anlatıyorsun Reis o zaman bize xD
WB yaşıyorken falanca çar daha güçlüydü diye anıldı mı ?
Kaido yaşarken Loki yada x karakter daha güçlü dendi mi ?
Adamlar ölmüş gitmişler birinin öldüğü kesin bize niye hikaye anlatıyorsunuz üstelik deprem deprem diye kafamızı patlattınız onca zaman şimdi oturup iki kelam eleştiri yapacağınıza kendize hala hikaye hala hikaye![]()
Luffy>Ejderha>Nika>Kaido.Nika>Kaido>Loki>Luffy
Kaido'nun en güçlü olduğuna dair sayısız atıf var ama konu kapaktan açıldığı için ilgili kapağı da buraya bırakıyorum.Oda, Loki'nin Kaido'dan güçlü olduğunu ima ediyor sanırım.
Kaido en güçlü insan olmayan yaratık bile değil. Şaşırmadık.
Loki 7 yıl değil, 6 yıl zincirli kalıyor.7 yıl zincirlenmiş Lokiye niye unvan versinler arkadaşlar. Adam zincirli zincirli.0 icraat takılıyor. Verseler Shanks'a verirlerdi zaten onu yenip zincirledi diye. Saçma yani. Ancak 7 yıl önce zincirlenmeden önce en güçlüydü felan derse işler değişir. O zaman fena tartışmalar döner bak![]()
Kendine yandaş toplama çabanı takdir ediyorum ahahahahahahAdamlar gözleri önünde ölen 3 yıl önceki WB'ye laf atıyorlar Kaido'ya söylemeleri çok normal değil mi hahahaha